• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Brzić: Dubroja me oterao!

Ivica Brzić više nije trener Vojvodine, jer razgovora o nastavku saradnje, kako kaže, nije ni bilo.

 Brzić: Dubroja me oterao! Izvor: MONDO

Dojučerašnji strateg Novosadjana navodi da je sa čelnicima kluba i v. d. predsednika Mirkom Dubrojom bio samo na kurtoaznom ručku, na kojem su mu saopštili da nije više trener.

"Bio sam spreman za razgovor i pripremio brojna pitanja vezana za nastavak saradnje, s namerom da se stvari koje su se dešavale po pitanju autonomije stručnog štaba, više ne ponavljaju", izjavio je Brzić, a zatim dodao:

"Otkako sam u klubu, više sam se borio i štitio stručni štab od raznih upliva nego što sam trošio energiju na rad na terenu. Jedno vreme klub je imao dva predsednika i bilo je izuzetno teško raditi, posebno u situaciji kada smo znali da je treće mesto realnost, a ne titula šampiona. Jer, ako hoćeš titulu, onda ne prodaješ najbolje igrače. Tom prilikom tadašnji predsednik Butorović mi je rekao da pripremam tim za narednu sezonu, a da je treće mesto i izlazak u Evropu pun pogodak".

Brzić je, kako navode "Večernje novosti", naglasio da je imao otvoreni duel sa vršiocem dužnosti predsednika Mirkom Dubrojom, posebno posle poraza od Crvene zvezde 1:5, kad su igrači i stručni štab optuženi za nezalaganje.

"Pale su teške reči i uvrede, tražena je moja ostavka ali sam to odbio. Kada smo zacementirali treće mesto, ponudio sam ostavku s predlogom da dovedu novog trenera i da pripreme ekipu za sledeću sezonu. Medjutim, rečeno mi je da ostanem do kraja ugovora", rekao je Brzić.

Iskusni stručnjak sa 31 godinom trenerske karijere, ističe da je ponosan na rezultate koje je ostvario u Vojvodini.

"Srećan sam i zadovoljan, a ne odlazim ljut. Vojvodina je moj klub i uvek ću se tu vratiti. Imali smo tešku godinu i trebalo je da uživamo u igri i rezultatima, ali ispalo je drugačije - rekao je Brzić, koji će karijeru, po svemu sudeći, nastaviti u Latinskoj Americi kao skaut za englesku Premijer ligu.

Kandidati za upražnjeno mesto na klupi Novosadjana su, prenose mediji, provereni trener i legenda kluba Dragoljub Bekvalac, selektor mlade reprezentacije Slobodan Krčmarević i nekadašnji strateg seniorskog nacionalnog tima Ilija Petković.

(www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC