• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Loša atmosfera i nesloga u Čelsiju

Bivši menadžer Čelsija Avram Grant izjavio je da su nesuglasice unutar kluba značajno doprinele neuspesima londonskog kluba ove sezone.

 Loša atmosfera i nesloga u Čelsiju Izvor: MONDO

"U Čelsiju je stalno bila loša atmosfera, pošto se moj prethodnik preko novina svadjao sa vlasnikom kluba. Pored toga, konstantno je postojao verbalni rat sa trenerima i vlasnicima konkurentskih klubova.
To je atmosfera koja je stvarala lošu sliku o Čelsiju i pokušao sam da je promenim", rekao je Grant za televiziju "Skaj".

Izraelski stručnjak naveo je da je, kada je u septembru preuzeo ekipu od Žozea Morinja, postavio ciljeve koji su tada delovali nemoguće.

"Prvi je bio plasman u finale Lige šampiona, drugi je bio poboljšanje imidža u javnosti, pošto živimo u vreme kada internet i televizija igraju veoma važnu ulogu. Treći cilj je bio da popravimo atmosferu u klubu i oko njega", naveo je Grant.

Grant je istakao da je planirao da u Čelsiju ostane četiri godine.

"To je bio period tokom kojeg sam mislio da ću moći da promenim način razmišljanja u klubu. U poslednja tri meseca stvari su polako počele da se menjaju. Da smo od početka sezone igrali kao u njenoj završnici, siguran sam da bi smo osvojili titulu prvaka Engleske", zaključio je Grant.

Grant je sa Čelsijem osvojio drugo mesto u engleskom šampionatu, a otkaz u Čelsiju dobio je posle poraza od Mančester junajteda u finalu Lige šampiona.

(Beta, www.mtsmondo.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC