• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Osveta gura Fiorentinu – 4 minute poniženja i izgubljeni pehar motiv "viole" za finale!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Fiorentina pobjedom protiv Atalante stigla na korak do finala Kopa Italije u kojem bi jedan čovjek mogao da ima priliku za veliku osvetu!

 Kopa Italija polufinale Fiorentina pobijedila Atalantu Izvor: Massimo Paolone / Zuma Press / Profimedia

Samo jednu utakmicu odigrao je Rolando Mandragora za šest godina prije nego što je konačno napustio „Staru Damu“ i stigao u Fiorentinu.

Iako je u Juventus te 2016. godine stigao iz Đenove kao velika nada bio je uglavnom na pozajmicama a u dresu torinskog kluba na teren je izašao samo jednom, i to na četiri minute!

Prilika da se osveti Juventusu bila je sigurno dodatan motiv Mandragori koji je u srijedu uveče pogotkom donio pobjedu Fiorentinu 1:0 protiv Atalante u polufinalu Kopa Italije. I to kakvim!

Nakon pola sata igre desila se magija - fudbaler "viole" raspalio je loptu na nekih 30 metara od gola, a ona je od stativu odsjela u mreži Atalante.

Fantastičan pogodak Mandragore je ono što će Fiorentina braniti u Bergamu 24. aprila, kako bi se domogla svog drugog uzastopnog  finala italijanskog klupa.

"Viola“ je prošle godine poražena u finalu od Intera, a ukoliko Juventus sačuva prednost od dva gola protiv Lacija, Mandragora će dobiti priliku za osvetu bivšem klubu. Isto tako Nikola Milenković i njegovi saigrači  dobili bi priliku da se nakon prošlogodišnjeg neuspjeha konačno domognu trofeja kojeg su posljednji put osvojili prije 23 godine.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC