• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona ponizila Ronaldinjovog sina! Toliko je loš fudbaler, da su mu našli drugi posao (FOTO)

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Barselona je poslije nekoliko mjeseci shvatila da nema ništa od Ronaldinjovog sina.

 barselona ponizila ronaldinjovog sina Izvor: Instagram/_mendesjoao_/Printscreen

Pravo niotkuda prethodne godine Ronaldinjov sin Žoao Mendeš potpisao je za Barselonu, ali i dalje nije debitovao za prvi tim. Sudeći po onome što je pokazao u prethodnih godinu dana, teško da će i ikada jer jednostavno očeve "kopačke" su prevelike za njega. Vidjeli smo pokoji simpatičan potez, ali ništa više od toga pošto prosto kvalitetom ne može da izbori svoje mjesto u ekipi koja ga je dovela zbog slavnog imena.

Mendeš ima 19 godina i nije ni sjenka svog oca, pošto pruža vrlo slabašne partije u dresu omladinskog tima Barselone. Sve češće je i van tima i gotovo je izvjesno da mu neće biti ponuđen novi ugovor (aktuelni ističe na kraju sezone). Zbog sve lošijih partija, čak su mu "smislili" novi posao u katalonskom timu.

"Ronaldinjov sin Žoao Mendeš nije uključen u ekipu za današnji meč U19 ekipe. Treneri su ga pretvorili u kamermana. Morao je snimati utakmicu kako bi kasnije mogli analizirati utakmicu", piše list Sport uz fotografiju na kojoj se vidi da je Ronaldinjov nasljednik zaista stajao kraj kamere i doživio fudbalsko "poniženje". Mnogi ipak misle da je katalonski list samo izveo zaključak od toga što je Mendeš u jednom trenutku stajao kraj kamere i da nije "izgubio" posao fudbalera.


"Tip je toliko loš da su ga pretvorili u kamermana", jedan je od brutalnih komentara na ovu situaciju koja definitivno neće pomoći da fudbalski sazri jer se ispostavlja da se radi o prilično prosječnom napadaču, ali zgodno će mu Barselona stajati u "CV-u", ako odluči da nastavi da juri snove.

Podsjetimo, Ronaldinjo je u dresu tima sa Nou Kampa igrao od 2003. do 2008. godine kada je došao iz Pari Sen Žermena. Odigrao je 207 utakmica i postigao 97 golova, pomogavši klubu da "stane na noge" i postane jedna od najdominantijih sila.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC