• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi ljubavni trougao u njemačkom fudbalu: Razvela se od poznatog golmana i zavela 12 godina mlađeg

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Bivša žena Romana Vajdenfelera zavela je mladog fudbalera Augsburga.

 roman vajdenfeler ljubavni trougao sa bivsom zenom i njemackim fudbalerom Izvor: Anke Fleig/SVEN SIMON / imago sportfotodienst / Profimedia

Roman Vajdenfeler (43) osvojio je sa Njemačkom Svjetsko prvenstvo 2014. godine, dvije titule sa Borusijom Dortmund u Bundesligi, igrao finale Lige šampiona 2013. godine sa Nevenom Subotićem... Otišao je u penziju 2018. godine, sad radi kao ambasador "milionera" i o njemu se ponovo priča.

Ovog puta ne zbog terena, golmanskih bravura ili nekih sličnih poteza, već zbog života van terenu. Tačnije, zbog njegove bivše supruge Lise (37) sa kojom se razišao u novembru 2023. godine. Sada je otkriveno da se ona zabavlja sa fudbalerom Augsburga Arne Majerom (25). Vezni fudbaler je 18 godina mlađi od Romana. Ide mu i na terenu, gdje se bori za mjesto u Evropi sa timom, ali i van terena.

Roman i Lisa upoznali su se 2010. godine i imaju dvoje djece zajedno, Leonarda i Lunu. Prvi put su se razišli 2018. godine, pa su se pomirili dvije godine kasnije, a od prošle godine su i definitivno prekinuli vezu. Inače, Lisa je od Majera starija 12 godina i za sada nema informacija o tome kako su se upoznali.

Spekulacije o njihovoj vezi počele su još krajem marta kada je Majer postigao gol u remiju protiv Kelna i to proslavio na zanimljiv način. Rukama je napravio slovo "L" kao znak proslave.

Što se braka tiče, Vajdenfeler i Lisa razišli su se samo šest mjeseci poslije rođenja ćerke Lune. "Tačno je, nismo više zajedno, imali smo prijateljski rastanak. Shvatili smo da naš brak ne funkcioniše dugoročno. Djeca su nam na prvom mjestu i naravno da ćemo uraditi sve za njjih", rekao je Roman.

Inače, Majer se prije veze sa Lisom zabavljao sa njemačkom internet zvijezdom Melisom Dejns. Poslije njihovog raskida ona je započela vezu sa napadačem Borusije Menhengladbah Robinom Hakom i zajedno imaju dijete. Mejer je ove sezone u Bundesligi odigrao 20 mečeva za Augsburg, dao je dva gola i upisao tri asistencije. Prije toga igrao je za Hertu i Bilefeld. Prošao je i sve mlađe kategorije reprezentacije Njemačke, ali nije zaigrao u seniorskom timu.

Izvor: Eibner-Pressefoto/Bahho Kara / imago sportfotodienst / Profimedia

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC