• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos tokom proslave šampionske titule: Isplivale fotke - pili do 5 ujutru, najbolji se onesvijestio

Skandalozno ponašanje fudbalera Mančester sitija nakon još jednog uspjeha.

 Fudbaleri Sitija proslavili titulu Izvor: Aaron Parfitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fudbaleri Mančester sitija zabilježili su pobjedu nad Vest Hemom (3:1) u posljednjem kolu Premijer lige i tako stigli do četvrte šampionske titule u nizu, uspjeha koji u istoriji engleskog fudbala niko prije njih nije postigao. Naravno, slavlje na ulicama Mančestera počelo je još u finišu meča, a trajalo je do duboko u noć i neki od prvotimaca su se posebno istakli količinom popijenog alkohola.

Tradicionalno, feštu je predvodio engleski reprezentativac Džek Griliš, koji obožava da pije. Njegove fotografije iz noćnog provoda svakog ljeta budu hit, pa se navijači u Engleskoj zapitaju kako taj ovijek uopšte dočeka početak nove sezone spreman da opet igra fudbal. Ovog puta su fotoaparati uhvatili Griiliša u noći nakon osvojene titule, kako mu oko pet ujutru pomažu da napusti lokal u kojem je pio čitave noći.

Izvor: Aaron Parfitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Fotografije pokazuju da je Griliš izuzetno rumen u licu, a pogled mu luta i djeluje da nije baš svjestan šta se sve dešava oko njega. Tu je i blagi osmijeh, koji pokazuje da je krilni napadač Mančester sitija izuzetno dobro raspoložen. A ko ne bi bio kad nakon osvajanja titule popije nekoliko litara alkohola...

Isti izvori navode da se belgijski fudbaler Kevin de Brujne toliko napio da je bez svijesti pao na zadnje sjedište taksija koji je trebalo da ga odveze kući. Ovo je neočekviana vijest jer vezni igrač Mančester sitija nije poznat po skandalima, noćnom životu i opijanjima, posebno kada je riječ o proslavama na kojima se nađu članovi stručnog štaba poput Pepa Gvardiole ili supruge igrača.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC