• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Crvena zvezda potrošila milion evra! Reprezentativac Srbije rješava najveći problem Milojeviću!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

Nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Nemanja Stojić vraća se u klub.

 Nemanja Stojić se vratio u FK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je na kraju prethodne sezone ostala bez kapitena Aleksandra Dragovića i iskusnog Nemanje Milunovića, pa je bilo jasno da su Vladanu Milojeviću neophodna pojačanja u posljednjoj liniji. Jedno se logično nametnulo - defanzivac TSC-a Nemanja Stojić štoper je na dobrom glasu, reprezentativac Srbije, a nakon Evropskog prvenstva verovatno i povratnik na najveći srpski stadion.

Već je potpisana papirologija oko transfera Nemanje Stojića iz TSC-a u Crvenu zvezdu, a klub iz Bačke Topole dobiće 1.000.000 evra za taj transfer, prenosi Sport Klub.

Predstavljanje novog fudbalera Zvezde verovatno će biti ogranizovano tek kada se reprezentacija vrati sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj, gdje će Stojić biti jedan od 26 aduta Dragana Stojkovića.

U međuvremenu će Crvena zvezda tražiti i drugog igrača na poziciji štopera, pošto će za izazove na tri fronta u narednoj sezoni biti neophodan širi igrački kadar. Nije isključeno da crveno-bijeli pokušaju sa još jednim povratnikom - pošto je na meti prethodnih sedmica Srđan Babić, koji trenutno nosi dres Spartaka iz Moskve.

Za razliku od Stojića, on je svojevremeno dobijao priliku u seniorskom timu Crvene zvezde. Nemanja Stojić, koji se kroz omladinsku školu Partizana domogao Voždovca, a zatim seniorskog tima Zvezde, nije upisao debi u crveno-bijelom dresu. Išao je na pozajmice u Grafičar i Zlatibor, a zatim ga je u Metalac iz Gornjeg Milanovca odveo Žarko Lazetić. Sa istim trenerom sarađivao je i u Bačkoj Topoli, pa se može reći da je šef struke TSC-a najzaslužniji za njegov napredak u seniorskom fudbalu.

"Presrećan sam što sam se vratio u Crvenu zvezdu. Išao sam zaobilaznim putem, ali sam sad stigao do prvog tima i sjajan je osjećaj ponovo biti na Marakani. Već sam radio sa trenerom Milojevićem, i poznajem mnogo saigrača, tako da verujem da ću se brzo adaptirati i da ćemo praviti još veće rezultate i uspjehe sa klubom", rekao je reprezentativac Srbije.

Novi štoper Crvene zvezde uzeo je broj 15, pa će i u tom smislu biti nasljednik doskorašnjeg kapitena Aleksandra Dragovića koji je ovog ljeta napustio klub. Podsjećamo, nekadašnji reprezentativac Austrije vratio se u rodni Beč, kako bi u tamošnjoj Austriji završio igračku i počeo funkcionersku karijeru.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC