• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Juventus krenuo po trećeg Srbina: Vlahović i Kostić im drže tim, ali za titulu je potreban još neko!

Autor Dragan Šutvić

Posle nekoliko prelaznih rokova u kojia nije uspio da ostvari veliki transfer sada bi konačno mogao da pređe u Juventus.

 Juventus želi Lazara Samardžića Izvor: EPA-EFE/ETTORE GRIFFONI

Juventus nije imao dobru sezonu, mada su malo popravili utisak kada su osvojili Kup. Jedni od rijetkih koji su se istakli i bili dobri u sezoni iza nas bili su srpski fudbaleri Dušan Vlahović i Filip Kostić, a sada bi mogao da im se pridruži još jedan kolega iz reprezentacije. Prema navodima stranih medija Tijago Mota želi da vidi Lazara Samardžića u svojoj ekipi naredne sezone.

Prve opcije za pojačanja u veznom redu su defanzivni vezista Aston Vile Daglas Luiz i vođa sredine terena u Atalanti Teun Kopmajners, ali izgleda da će Juventus teško do njih stići. Zbog toga su se okrenuli dovođenju Samardžića kome je krajnje vrijeme da pređe u neku veću sredinu. 

"Udineze je stabilan i ne mora da rasprodaje igrače. Ipak, ukoliko bi se stvorili uslovi i ako igrač bude prihvatio, bila bi to je jedna od opcija koju bismo kao klub razmatrali", rekao je potpredsjednik Juventusa Stefano Kampocija.

Vezista rođen u Berlinu može da igra kao centralni i ofanzivni vezni, ali i kao lijevo krilo. Poslije početaka karijere u mjanjim njemačkim klubovima igrao je za Hertu i Lajpcig, a tek u Udinezeu je dobio šansu. Nastupao je za mlađe selekcije Nemačke, a onda se opredijelio za dres Srbije i za sada je upisao osam nastupa u A timu Srbije.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC