• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpski zet izbacio šampiona Evrope!

Autor Dragan Šutvić

Švajcarski fudbaler koji je srušio šampiona Evrope na EURO 2024 zapravo je srpski zet!

 Remo Frojler srpski zet Izvor: Instagram/kristinafreuler/printscreen

Švajcarski fudbaler Remo Frojler bio je heroj pobjede Švajcarske protiv Italije, aktuelnog šampiona Evrope. Na Olimpijskom stadionu u Berlinu, iskusni fudbaler Bolonje (32) dao je istorijski gol - ne samo za plasman svoje reprezentacije u četvrtfinale, već i zbog toga što je i njegovim udarcem srušena Italija, tim koji Švajcarska nije pobijedila još od davne 1993. godine.

U svom 71. nastupu za reprezentaciju, Frojler je postigao deveti gol, a svakako jedan od najvažnijih u dugoj karijeri. Odmah poslije utakmice on je pogledom tražio svoju suprugu, sa kojom je godinama - najprije u vezi, a od jula 2019. i u braku u kojem su se ostvarili i kao roditelji.

"Srce mi kuca za obje nacije, jer sam rođena u Švajcarskoj i dečko mi igra za nacionalni tim, ali ne zaboravljam nikad odakle potičem. Tako ću i navijati", rekla je ona uoči jedan mečeva Srbije i Švajcarske. Na slikama koje je objavila odmah poslije utakmice vidi se njihova zajednička radost na Olimpijskom stadionu. Ovo su Remo i Kristina Frojler, djevojačko Šivčić.

Spletom okolnosti, Remo Frojler (32) proveo je dugi niz godina baš u Italiji, u kojoj je stekao evropsku afirmaciju noseći dres Atalante čak šest sezona (od 2016. do 2022) i postao je i kapiten tog tima u Ligi šampiona. U ljeto 2022. probao se i u Premijer ligi, noseći dres Notingem Foresta, ali se za manje od sedam mjeseci rastao sa tim klubom. Prošlog septembra se vratio u Italiju, postao igrač Bolonje i sa ovim timom napravio istorijski rezultat, plasiravši se u Ligu šampiona. Tako uspješnu sezonu ukrasio je golom za pamćenje - baš protiv Italije. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC