• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miljenik navijača Slobode napušta klub: Komazec teška srca odbio novi ugovor

Autor Haris Krhalić

Nikola Komazec slobodan u izboru nove sredine.

 nikola komazec Izvor: Promo/FK Sloboda Tuzla

Fudbaleri Slobode spremaju se za povratak u Premijer ligu BiH u kojoj će igrati naredne sezone nakon što su u minuloj osvojili titulu u Prvoj ligi BiH.

Uprava kluba radi na tome da zadrži igrače u Tuzli, a uporedo da obezbijedi i dolazak pojačanja pa je tako juče u klub stigao doskorašnji fudbaler Zrinjskog Aldin Hrvanović.

Međutim, dres tuzlanskog kluba u narednoj sezoni neće nositi jedan od miljenika navijača Nikola Komazec.

Kako je iskusni napadač potvrdio na društvenim mrežama on je odbio novi ugovor, a kako kaže bila je to jedna od najtežih odluka u njegovoj karijeri.

Bila mi je izuzetna čast i zadovoljstvo i po drugi put nositi dres Slobode. Teška srca ovo pišem, ali odlučio sam se da ne prihvatim novi ugovor od strane ljudi iz kluba kojima sam zahvalan na tome, ovo je jedna od najtežih odluka koju sam donio. Kao neko ko je jedan od lidera ekipe kako na terenu tako i van njega nisam prihvatio da imam epizodnu ulogu na utakmicama sljedeće sezone, s obzirom da u ovim posljednjim godinama igračke karijere imam još siguran sam dosta toga da pružim na terenu. To se pokazalo i ovu posljednju sezonu gdje smo Slobodu vratili tamo gdje joj je mjesto a to je Premijer liga“, napisao je Komazec koji se zahvalio svojim saigračima, trenerima, Upravi te svima poželio sreću u elitnom rangu bh. fudbala.

Hvala od srca svim momcima iz ekipe na svemu, na odnosu i poštovanju koje su mi iskazali i uvijek ću tu biti za njih. Zahvalio bi se svim ljudima iz kluba, trenerima i upravi na korektnoj saradnji prema meni. Želim svima sve najbolje u novoj sezoni i sigurno se vidimo na stadionu opet“, dodao je Komazec koji se na kraju zahvalio i navijačima ovog kluba.

„Na kraju bih se zahvalio svim navijačima na neizmjernoj podršci i energiji koju su mi davali, nemam riječi sta sam sve doživio i sigurno će se dugo sve pamtiti i ostaće urezano. Ogromna emocija se stvorila i to je jos jedan razlog zašto je Tuzla moj grad gdje ću se uvijek vraćati i osjećati kao kod kuće. Ovo nije moje posljednje i sigurno se opet vidimo da li na terenu ili nekoj drugoj ulozi. Zelim svu sreću Slobodi i vidimo se opet“, zaključio je Komazec.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC