• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Štampa o "orlovima": Sramota!

Dnevni listovi u Srbiji oštro kritikuju reprezentativce zbog poraza u Sloveniji i ocjenjuju da je srpski fudbal još jednom doživio krah.

 Štampa o "orlovima": Sramota! Izvor: MONDO

Izabranici selektora Vladimira Petrovića Pižona izgubili su u srijedu uveče u Mariboru meč u kome su morali da trijumfuju. Najavljivali su "orlovi" ofanzivu, selektor planirao pobjedu, ali su još jednom razočarali svoje navijače.

Slovenci su pobiiedili golom Dareta Vršića sa oko 40 metara udaljenosti.

Domaća štampa je složna u ocjeni da je reprezentacija Srbije morala bolje.

"Sportski žurnal" naslovio u tekstu naslovljenom sa "APOKALIPSA" piše da se Srbija sramnom igrom i porazom obrukala u Mariboru i ostala bez baraža za Evropsko prvenstvo.

"Petrović sa timom koji vrijedi 196,5 miliona evra nije uspio da se kvalifikuje ni u baraž", piše list, dok u tekstu "Bruka bruku stiže" konstatuje da je pobjeda Slovenaca još jedan udarac domaćem fudbalu.

"Nemoćni i jalovi, čak i u trenucima kad su imali šansu da prekinu agoniju i postignu gol, 'orlovi' su Maribor napustili pognutih glava", piše list.

Dnevni list "Sport" ocenio je igru Pižonovih izabranika kao "Srpsku sramotu!"

"Katastrofalna igra ispretumbanog Petrovićevog tima, fatalna greška golmana Jorgačevića u 45. minutu (gol sa 40. metara) i traljavo izvedeni penal Nemanje Vidića u 64. (otkud on da šutira?) presudili su da Slovenija sinoć prvi put pobedi jednu od reprezentacija iz bivše Jugoslavije", iznosi list.

U komentaru još jednog neuspješnog pokušaja srpske reprezentacije da se domogne Evropskog prvenstva, "Sport" piše da je u Mariboru nastupio "Sumrak srpskog fudbala".

Dnevni list "Kurir" takođe je pridao veliki značaj porazu "orlova" u Sloveniji, pa je meču posvećena čitava naslovna strana, kojom dominira naslov "Propalovići sahranili srpski fudbal".

Uredništvo lista je fotomontažom scene iz filma "Maratonci trče počasni krug" predstavilo predsjednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića, selektora Pižona, kapitena Dejana Stankovića i "tragičara" meča u Mariboru Nemanju Vidića kako sahranjuju srpski fudbal.

"Prije će Srbija u Evropsku uniju nego što će njeni reprezentativci na Evropsko prvenstvo", konstatuje list.

Dnevni list "Blic" o porazu "orlova" piše u tekstu pod naslovom "'Orlovi' promašili i baraž", dok se "Press" obratio reprezentativcima sa "'Orlovi' sram vas bilo".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC