• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kolarov o penalu: Nisam htio da budem maler

Promašeni penal, promašene kvalifikacije, promašeno EP...Šta su rekli akteri i direktni učesnici tog trenutka na meču Srbija - Slovenija?

 Kolarov o penalu: Nisam htio da budem maler Izvor: MONDO

Dok se dvojica svađaju, treći profitira. Tako je bilo u sinoćnjoj utakmici između Slovenije i Srbije u kojoj je Srbija mogla da dobije mnogo, a ostala je bez ičega.

Samir Handanović je odbranio penal Nemanji Vidiću i ostalo je 1:0 za Sloveniju. Više nego simboličan završetak kvalifikacija za "orlove" i jedne generacije fudbalera koja je mogla i morala mnogo više.

Poslije sumornog izdanja u Mariboru, pričalo se i o odluci da Vidić šutira penal. Mnogima neshvatljiva, ali još i više nerazumljivo - da li je moguće da se fudbaleri na terenu raspravljaju oko toga ko će da šutira najstrožu kaznu!? Valjda za dogovor služe treninzi, svlačionica, na kraju krajeva, riječ trenera.

Lijevi bek Mančester sitija Aleksandar Kolarov, koji, u mnogim komentarima na vijesti o krahu "orlova" na našem sajtu, jedini dobija pohvale, objasnio je zašto on nije uzeo loptu.

"Ja sam htio da uzmem loptu, međutim imao sam jedno loše iskustvo u Laciju. Jedanput je na meni bio načinjen jedanaesterac i promašio sam, tako da nisam htio da budem maler, pustio sam Vidu i to je to", rekao je Kolarov.

Defanzivac Sitija o utakmici nije govorio mnogo, ali je rekao jednu suštinsku rečenicu:

"Dobili smo ono što smo zaslužili, ne idemo ni u baraž, to je trenutna situacija".
Jeste da taj penal o kojem "drobimo" nije bio odlučujući u ovom meču i kvalifikacijama, ali je važan detalj za ubuduće. Jer, taj momenat u "Ljudskom vrtu" u Mariboru pokazao je više stvari: da nema koncepcije, organizacije, sistema, sloge, atmosfere...

Šta radi selektor kada gleda igrače kako se raspravljaju ko će da šutira penal? Šta na terenu radi kapiten kada se odlučuje ko će da šutira penal? Zašto je kapiten kapiten ako ne preduprijedi takvu situaciju? O čemu vi, momci, pričate u svlačionici?

Šta je o svemu rekao Nemanja Vidić i da li je ono o odlasku iz reprezentacije rekao u afektu? Pogledajte i poslušajte na našem web portal ww.mondo.rs.

Golman Slovenije u Udinezea Samir Handanović rekao je da je vidio da su se neki fudbaleri Srbije raspravljali oko toga ko će da šutira i da je video kako Vidić uzima loptu.

I on je, poput Kolarova, rekao jednu suštinski tačnu izjavu:

"Ni mi ni Srbi u ovim kvalifikacijama nismo zaslužili da idemo dalje".

Fakat, momak!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC