• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević: Kazna za Medu, ekipa bez trzavica

Trener Partizana najavio sankcije za Kamaru, koji kasni sa povratkom u Beograd. Stanojević kaže da su smiješne priče o svađama u timu.

 Stanojević: Kazna za Medu, ekipa bez trzavica Izvor: MONDO

U sjenci debakla reprezentacije, crno-bijeli se spremaju za nastavak sezone. Pogodila ih je bruka "orlova", ali ne žele da je komentarišu. Kažu, svako radi svoj posao.

Tako je i trener Aleksandar Stanojević posvećen pripremi ekipe za duel sa Spartakom Zlatibor vodom u subotu u 17 sati u Humskoj. Navikao je da radi sa desetkovanim sastavom kada su na programu reprezentativne akcije, ali nije navikao da igrači budu neodgovorni. A upravo tako se ponio Mohamed Kamara.

Reprezentativac Sijera Leonea trebalo je da se vrati u Beograd početkom nedjelje, a kako je najavio, stići će tek u petak.

"On zna razloge kašnjenja i tom slučaju ne bih davao veliki značaj. Kada stigne, razgovaraćemo i biće kažnjen", poručio je Stanojević u razgovoru za MONDO.

Sa ostalim prvotimcima nije imao problema tokom prvenstvene pauze.

"Radili smo pojačanim intenzitetom sa igračima koji su bili ovdje. Ostali bi trebalo da stignu u četvrtak, osim Mede, i onda ćemo vidjeti u kakvom je ko stanju".

Partizan je, za razliku od prethodnih godina u ovo vrijeme, posvećen samo domaćim takmičenjima. Stanojević je podvukao crtu ispod dosadašnjeg toka sezone.

"Prvi dio nam je bio dosta buran", podsjetio je trener šampiona Srbije na eliminacije od Genka i naročito Šamroka u evropskim takmičenjima.

"Ne bih se vraćao na te momente iako su svakako najupečatljiviji u dosadašnjem dijelu sezone", nastavio je Stanojević.

Jasno je da su evropski neuspjesi uzdrmali ekipu.

"Svaki neuspjeh prodrma sve nas, ali izašli smo iz svega toga, zbog čega sam izuzteno zadovoljan. Jer, sjetimo se šta su sve izazvali neki raniji neuspjesi u Evropi. Upravo način na koji smo sve prevazišli primorava me da budem još oprezniji i da poslu prilazim sa više energije".

Upitan da li je zadovoljan kako Partizan igra u posljednje vrijeme, Stanojević je odgovorio:

"Nisam u potpunosti zadovoljan, ali sam daleko od nezadovoljnog. Priča se da Zvezda igra dobro i da joj nedostaju samo golovi, a mi smo i najefikasniji u Superligi i primili smo najmanje golova, uz Zvezdu. Prvi smo na tabeli i imamo najbolju gol-razliku. Dakle, i direktni smo i konkretni".

Ipak, Stanojević kaže da je prefekcionista.

"Svi, pa i ja, navikli smo da Partizan igra lepršavije i u tom segmentu nisam u potpunosti zadovoljan".

Gradskim kuloarima se pričalo da je bilo nesuglasica, čak i svađa u ekipi, i to čak među najiskusnijim igračima. Strateg crno-bijelih odlučno demantuje glasine.

"To su smiješne priče. Nema šanse da se nešto tako desilo. Pa, da je bilo trzavica da li bismo mogli da prevaziđemo lošu situaciju u kojoj smo se našli na početku sezone?!" , pitanjem je završio priču Aleksandar Stanojević.

(MONDO, foto MN Press - arhiva)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC