• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Neprijatan doček za "orlove" u Beogradu

Mala grupa navijača Srbije dočekala reprezentativce i selektora na aerodromu i "počastila" ih psovkama poslije poraza od Slovenije.

 Neprijatan doček za "orlove" u Beogradu Izvor: MONDO

Reprezentativci Srbije proveli su se kao "bosi po trnju" u odlučujućem meču kvalifikacija za EURO 2012. protiv Slovenije u Mariboru i ostali i bez plasmana u baraž.

Kao pokisli stigli su "orlovi" u četiri sata ujutru u Beograd poslije utakmice koju svi žele da što prije zaborave, a onda im je na aerodromu "Nikola Tesla" priređen nimalo prijatan doček.

Mala grupa navijača "pozdravila" je salvom psovki i povika izabranike Vladimira Petrovića, pa i samog selektora, nezadovljna zalaganjem u Sloveniji i rezultatom, prenose "Novosti".

Uporna navijačka grupa sačekala je reprezentativce, iako su oni sletjeli u Beograd sa dva sata zakašnjenja, budući da su neplanirano dugo čekali da im se pridruže Slobodan Rajković i Miloš Ninković, koji su bili na doping kontroli.

Nezadovljni fanovi reprezentacije "počastili" su igrače ružnim riječima, koju je propratila manja grupa policajaca. Oni su ostali po strani, jer nije bilo incidenata.

Nimalo srdačnu dobrodošlicu na aerodromu izbjegli su Dejan Stanković, Nemanja Vidić i Neven Subotić, koji su direktno iz Slovenije otputovali u zemlje u kojima žive.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC