• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sin legendarnog fudbalera potpisao prvi profesionalni ugovor!

Autor Dragan Šutvić

Maksimilijan Ibrahimović potpisao prvi profesionalni ugovor.

 profimedia-0781478666.jpg Izvor: GABRIEL BOUYS / AFP / Profimedia

Sin legendarnog fudbalera Zlatana Ibrahimovića, Maksimilijan, potpisao je prvi profesionalni ugovor za ekipu Milana. Nakon što je Zlatan prošle godine zvanično „okačio kopačke o klin“ i oprostio se na prepunom San Siru, ostao je u funkciji kluba, te je sada glavni savjetnik „rosonera“.

Loza Ibrahimovića u Milanu biće produžena, bar na neko vrijeme, jer je „Ibrin“ sin potpisao profesionalni ugovor i igraće za tim U18. Maksimilijan je prošle sezone za ovaj tim postigao 3 pogotka za 29 utakmica, ali da podsjetimo da sin švedskog fudbalera ima samo 17 godina i igra na krilnoj poziciji.

Ovo je prvi veći korak u njegovoj karijeri, a znamo da je njegov otac imao dosta bogatu karijeru i da je jedan od igrača sa najviše promijenjenih klubova. Ibrahimović je bio član Malmea, Ajaksa, Juventusa, Intera, Barselone, Milana, Pariz-Sen-Žermena, Mančester Junajteda i Los Anđeles Galaksija.

„Rosoneri“ ovu sezonu počinju 17. avgusta na svom stadionu gdje će ugostiti ekipu Torina. Velikan sa San Sira je prošle sezone završio na drugoj poziciji Serije A iza svog milanskog rivala. U Ligi šampiona, grupnu fazu su završili na trećoj poziciji iza Borusije iz Dortmunda i Pariz-Sen-Žermena i tako obezbijedili sebi plejof Lige evrope gdje su u četvrtfinalu bili poraženi od rimske „vučice“ u dvomeču.

(MONDO - Marko Radinković)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC