• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jedan od najvećih talenata Južne Amerike potpisao za OFK Beograd!

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Mladi napadač trebalo bi da bude jedno od najveće pojačanje plavo-belih sa Karaburme.

 ofk beograd doveo mihaela bermudeza Izvor: Instagram/ofkbeograd1911/printscreen

Nova sezona srpskog fudbala znači i povratak OFK Beograda u društvo najboljih timova u Srbiji, a u klubu sa Karaburme ozbiljno su shvatili projekat. Trener Simo Krunić već je dobio nekoliko zanimljivih pojačanja tokom ljeta, a u konkurenciji za tim imaće i jednog od najtalentovanijih fudbalera Južne Amerike - kapitena kadetske reprezentacije Ekvadora Mihaela Bermudeza!

Riječ je o fudbalu rođenom u januaru 2006. godine, što znači da je tek prije nekoliko mjeseci postao punoletan. Visok je 178 centimetara i pored uloge klasičnog napadača može da gira na oba boka, kako je i pokazivao dok je nastupao za LDU Kito u rodnom Ekvadoru. Standardan je reprezentativac i kapiten kadetske selekcije svoje zemlje - za nacionalni tim do 17 godina nastupio je na 15 mečeva i postigao osam pogodaka, dok je za tim do 18 godina odigrao dva meča.

Zbog četiri postignuta gola na Prvenstvu Južne Amerike za igrače do 17 godina tokom 2023. godine u dresu drugoplasiranog Ekvadora, Bermudez je privukao pažnju nekih od najvećih evropskih timova. Navodno se interesovala Borusija iz Dortmunda, raspitivala se i "Siti grupa" čiji je dio Mančester siti, ali je LDU Kito obezbijedio potpis petogodišnji ugovor sa momkom koji u narednih par mjeseci nije dobio pravu šansu u seniorskom timu.

Sreću će potražiti u Srbiji, a prve informacije govore da u OFK Beograd stiže na jednogodišnju pozajmicu. Da li će se narednog ljeta pregovarati oko otkupa mladog fudbalera vidjećemo nakon njegovih igara u Superligi, povratničkoj za "romantičare" sa Karaburme. Da je jedan od najvećih talenata koji su stigli iz svijeta u Srbiju - jeste.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC