• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španci dolaze po bisera Crvene zvezde! Već su kupovali u Srbiji - hoće da odvedu i njega

Autor Dušan Ninković

Talentovani fudbaler Crvene zvezde blizu novog odlaska iz kluba i to ponovo u Španiju.

 Stefan Leković ponovo u Španiji Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda ga je tokom ljeta vratila u svoje redove, ali talentovani defanzivac Stefan Leković mogao bi ponovo da napusti Beograd! Za mladog reprezentativac Srbije ponovo su zaintertesovani timovi iz Španije, pošto je tokom pozajmice u Viljarealu bio najbolji igrač rezervnog tima tog španskog kluba. I oduševio druge klubove na Pirinejima!

Španski mediji ističu da se za mladog defanzivca raspituje Kadiz, ali i da je Saragosa krenula u konkretizaciju čitavog posla - plan španskgo drugoligaša jeste da Stefana Lekovića dobije na jednogodišnju pozajmicu, a zatim ga otkupi od Crvene zvezde ukoliko se dokaže u novom inostranom mandatu. Po tvrdnjama lokalnog sajta "elperiodicodearagon" klupski čelnici već su pričali sa Stefanom i predočili mu plan za narednu sezonu.

Leković je imao veoma dobru sezonu u drugom rangu španskog fudbala, ali nakon pozajmice u rezevnom timu Viljareala taj tim nije želio da plati 4.000.000 evra za mladog srpskog štopera. Stefan se nakon isteka pozajmice priključio pripremama Crvene zvezde, ali na prvom meču u novoj sezoni nije dobio šansu da zaigra u dresu timu u kojem je ponikao.

Po informacijama iz Španije, Zvezda zbog velike konkurencije razmišlja da ga ponovo pošalje na pozajmicu, a Stefanu Lekoviću je novi odlazak u drugi rang španskog fudbala primamljiv. Saragosa je trenutno najbliža dogovoru sa mladim fudbalerom, koji bi tako postao saigrač Sameda Baždara, doskorašnjeg fudbalera Partizana koji se prije nekoliko nedelja preselio u Španiju i potpisao ugovor sa nekadašnjim prvoligašem.

Stefan Leković je u dresu Crvene zvezde osvojio dve titule i Kup Srbije, a sa omladincima je dva puta bio šampion Srbije. U seniorskom timu Zvezde odigrao je 13 mečeva uz jedan postignuti gol, dok je na pozajmici u Grafičaru zabilježio još 16 mečeva u seniorskoj konkurenciji. tokom pozajmice u Viljarealu Leković je nastupio na 29 mečeva za B tim tog kluba, uz tri postignuta gola. Dva puta je obukao dres prvog tima Viljareala - u Kupu Kralja odigrao je 43, a u Primeri 28 minuta. Standardan je reprezentativac Srbije u mlađim kategorijama i do sada ima 19 nastupa u dresu sa državnim grbom.

BONUS VIDEO:

Pogledajte

00:40
Zvezdan Terzić na početku priprema Crvene zvezde
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić
Izvor: MONDO/Milutin Vujičić

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC