• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Imamo formulu za uspjeh u Crvenoj zvezdi: Mladi defanzivac pred duel sa Novim Pazarom

 Nebojša Šatara
Autor Nebojša Šatara

Ognjen Mimović oglasio se pred meč sa Novim Pazarom.

 ognjen mimovic izjava pred mec crvena zvezda novi pazar Izvor: MARKO METLAS/© MN PRESS, ALL RIGHTS RESERVED

Crvena zvezda igra protiv Novog Pazara u subotu od 20 časova. Uradiće sve da na "Marakani" upiše treću pobjedu i da se iskupi za kiks protiv Mladosti iz Lučana (2:2). Jedan od igrača koji je počeo da se nameće i da dobija sve više šansi u prvom timu je Ognjen Mimović.

Vjeruje da će da bude sve bolji. "Radujem se svakoj novoj utakmici, pogotovo kad igramo na Marakani pred našim navijačima. Bili smo ubjedljivi protiv Tekstilca, tako da očekujem dobru partiju i protiv Novog Pazara, pred što više zvjezdaša. Sezona polako hvata zamah, osjećamo se sve uigranije, i vjerujem da ćemo iz utakmice u utakmicu biti sve bolji. Što se mene lično tiče, trudim se da što više napredujem i mnogo mi znače savjeti trenera i starijih saigrača. Dosta sam opušteniji na terenu nego prethodnog proljeća i potrudiću se da pružim što bolje partije u nastavku sezone. Čekaju nas uskoro i kvalifikacije za Ligu šampiona, ali smo fokusirani isključivo na prvu narednu utakmicu i želimo da trijumfujemo. Kvalitetno radimo i sa pravom smo optimisti", rekao je Mimović.

On je prošao akademiju crveno-bijelih i raduje ga što ima sve više mlađih igrača u seniorskom timu. "Mnogo mladih igrača je tu, pogotovo onih koji su prošli Zvezdinu školu. Da ih ne nabrajam sad sve, ali zaista se kvalitetno radi i drago mi je što vidim mnogo nekadašnjih saigrača iz mlađih selekcija kako danas zajedno igramo i u prvom timu. Znamo da zvjezdaši imaju poseban osjećaj prema djeci ponikloj u klubu i da vole da ih u što većem broju vide na terenu, a mislim da nikada ranije nije bio ovoliki broj igrača iz škole. U kombinaciji sa iskusnim domaćim igračima i kvalitetnim strancima, imamo formulu za uspjeh - zaključio je Mimović.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC