• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Zvezda pazarila tri boda

Fudbaleri Crvene zvezde "na vrijeme" su otvorili mrežu Novog Pazara i poveli 2:0, ali su gosti u 74. minutu imali stativu. Na kraju - 3:1 (2:0).

 JSL: Zvezda pazarila tri boda Izvor: MONDO

Po kiši, vjetru, pred oko 10.000 bučnih navijača, fudbaleri Crvene zvezde opravdali su ulogu favorita i "pazarili" tri boda u meču sa Novim Pazarom.

U posljednjem duelu 9. kola Jelen Superlige - 3:1 (2:0) na najvećem srpskom stadionu.

Poslije ranih 2:0, već u 16. minutu, djelovalo je da se gostima sprema kiša, ali golova u mreži. Ipak, to je izostalo iz dva razloga.

Prvi, što se ni crveno-bijelima nije previše igralo po teškim uslovima za igru kada je "posao već bio obavljen", a drugi, što su Pazarci, suočeni s porazom, u nastavku odigrali otvoreno, fudbalski, hrabro i bili na desetak centimetara od izjednačenja!

Stativa je spasila fudbalere Roberta Prosinečkog od rezultata 2:2 u 74. minutu.

Kada su to "preživjeli", crveno-bijeli su po kratkom postupku riješili sve dileme i poveli 3:1 dva minuta kasnije, što je bio konačan rezultat. Poslije startnog poraza u Subotici od Spartaka, Crvena zvezda je ove subote uveče zabilježila sedmu pobjedu u posljednjih osam kola, uz jedan remi sa Radničkim iz Kragujevca.

Strijelci su bili Andrija Kaluđerović u 5, Evandro Goebel u 16. i 76. minutu za Crvenu zvezdu, odnosno Miloš Bogunović u 71. minutu za Novi Pazar.

Utakmica je počela minutom ćutanja za ubijenog Srbina na Kosovu, a tokom meča, sa sjevera se dva puta prostirala dimna zavjesa, jednom poslije koreografije u prvom poluvremenu, a potom i poslije bakljade širom cijele tribine u nastavku utakmice, kada je sudija Srđan Milutinović morao i da prekida meč zbog slabe vidljivosti.

Pročitajte izvještaje ostalih utakmica JSL.

CRVENA ZVEZDA: Bajković - Mikić, Ćosić, Adi, Reljić - Dimitrijević, Kadu (od 75. Kovačević), Evandro (od 84. Jeremić) - Lazović, Borha - Kaluđerović (od 68. Vešović).

NOVI PAZAR: Đogatović - Arifović, Lotinac, Šupić, Petrović - Vušljanin, Mugoša (od 79. Kecap), Šunjevarić (od 67. Stojanović), Ademović - Bogunović, Marković (od 70. Škrijelj).

(MONDO, foto: arhiva MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC