• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Navijači zvižde Mihajloviću, gazda ga brani

Srpski trener prima kritike na svoj račun, ali štiti igrače. Vlasnik Fiorentine izjavio da, uprkos mini seriji od četiri meča bez pobjede, nema govora o smjeni šefa stručnog štaba.

 Navijači zvižde Mihajloviću, gazda ga brani Izvor: MONDO

Fiorentina je protiv Katanije na svom terenu odigrala 2:2 u sedmom kolu Serija A, nakon čega su brojni gledaoci zviždali treneru Siniši Mihajloviću, a najglasniji tražili njegovu smjenu.

Fanovi "ljubičastih" žalili su za propuštenom prilikom, budući da je njihov tim dva puta bio u vođstvu, a kako nisu upisali pobjedu još od 21. septembra (sa Napolijem 0:0, protiv Lacija 1:2, sa Ćezenom 0:0 i Katanijom 2:2), smatraju da je vrijeme da se nešto mijenja.

Vlasnik Fiorentine Andrea Dala Vale stao je u odbranu srpskog trenera.

"Žao mi je zbog navijača koji nisu zaslužili ovakve rezulate svog kluba i razumijem njihovo razočaranje. Ipak, Mihajlović nije kriv za ono što se dešavalo na terenu i nema priče o njegovoj smjeni. Vidio sam da Fiorentina može dobro da odigra i sada je najvažnije da se fokusiramo na meč sa Juventusom koji nam slijedi. I novim igračima sam objasnio šta to znači za nas", izjavio je vlasnik "ljubičastih".

Mihajlović poslije četiri meča bez pobede prima kritike na svoj račun, i staje u zaštitu igrača.

"Zvižduci i povici... Navijači imaju velika očekivanja od kluba koji uvijek ide na pobjedu. Da smo pobijedili bili bismo na bod od vrha. Mislim da kritike navijača nisu na mjestu, jer se prvenstvo tek zahuktalo i ima još mnogo da se igra. Bez obzira na to, mi se trudimo da zadržimo mirnoću i koncentrišemo se na naš posao. Ako ljudi žele da kritikuju, neka se usmjere na mene, a igrače neka ostave po strani kako bi se fokusirali na igru", izjavio je Mihajlović.

Fiorentina poslije sedam odigranih kola u Seriji A ima devet bodova.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC