• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki pred Banat: Važno je, hoćemo Kup Srbije!

Crveno-bijeli optimistični i obazrivi pred meč osmine finala Kupa Srbije sa Zrenjanincima. "Ne vidim razlog da ne prođemo dalje", kaže Zvezdin trener.

 Prosinečki pred Banat: Važno je, hoćemo Kup Srbije! Izvor: MONDO

Fudbaleri Crvene zvezde pobijedili su tokom vikenda na Marakani slabašni Novi Pazar, a narednu priliku da pred domaćom publikom pokažu šta znaju imaće u utorak, kada im u goste dolazi ekipa Banata.

Prosinečki upozorava da njegovom timu neće biti lako.

"Radi se o nama važnoj utakmici, jer želimo da osvojimo i Kup, tako je u Crvenoj zvezdi. Daćemo sve od sebe, samim tim što znamo da je Banat jedna od boljih ekipa u drugoj ligi. Spasić je išao da gleda utakmicu protiv Radničkog iz Niša, gdje su pobijedili u gostima 2:3, što svjedoči o tome da su dobra ekipa. Ipak, dolaze na Marakanu, Crvena zvezda je favorit, ali neće biti lako. Ne vidim razlog da ne damo maksimum i da ne prođemo dalje", rekao je on na konferenciji za novinare.

Trener crveno-bijelih sastaviće početnu postavu poslije večernjeg treninga. Najavljuje promjene.

"Još nisam odlučio ko će igrati. Kratak je period bio od subote do danas. Vidjeću još da li će neko pauzirati zbog umora, lakših povreda, ko je spreman, a ko ne. Biće promjena, biće sigurno barem pet novih igrača, svježijih, odmornijih, i vjerujem da će oni dati doprinos više i da ćemo odigrati dobru utakmicu, jer sigurno da ima motiva i želje za dokazivanjem", smatra Prosinečki.

Uporni fudbaleri Banata slavili su tokom vikenda u derbi susretu Prve lige Srbije sa Radničkim iz Niša. Vodili su 2:0, Nišlije izjednačile, a Zrenjaninci pobijedili efektnim golom Davora Cavrića.

Iskusni vezista crveno-bijelih Nenad Kovačević svjestan je kvaliteta svog bivšeg kluba.

"Bitna utakmica za nas, prije svega što želimo da osvojimo oba trofeja ove godine. Banat je dobra ekipa, ja imam motiv više jer sam nekada bio član Banata. Očekujemo da nastavimo niz pobjeda koji smo ponovo pokrenuli. Mislim da je ekipa spremna i da će dati maksimum, i očekujem pobjedu ", najavio je on.

Duel Crvene zvezde i Banata počinje u 18.00.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC