• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Six and the City - Runi, srećan rođiš!

Vejn Runi "proslavio" 26. rođendan iste večeri kada je njegov tim ponižen od Mančester sitija. Na zabavi bila i dvojica fudbalera velikog rivala.

 Six and the City - Runi, srećan rođiš! Izvor: MONDO

Samo nekoliko sati nakon što je njegov Mančester junajted pretrpio najteži poraz u svojoj istoriji učešća u Premijer ligi (a da stvar bude još gora poraz mu je nanio veliki gradski rival - Mančester siti), Vejn Runi je organizovao žurku povodom svog 26. rođendana.

Slavljenik baš i nije izgledao presrećan na svojoj zabavi, koju je organizovao u omiljenom kineskom restoranu. Izgledao je kao da bi više volio da je bilo gdje drugo nego u centru pažnje, ali ipak, nije mogao da "ispali" goste.

Među pozvanima su bila i dvojica fudbalera Sitija - golman Džo Hart i Geret Beri sa ljepšim polovinama. Tokom zabave organizovane su i karaoke.

Jedan očevidac ispričao je engleskim medijima da je bio začuđen što je na zabavi vidio i fudbalere Mančester sitija.

"Prvo mi nije bilo jasno otkud Hart i Beri tu, a poslije sam shvatio da je Runi, zapravo, veliki sportista, kada je rođendansko slavlje podijelio i sa fudbalerima najvećeg rivala. Pravi je sportsmen", rekao je neimenovani izvor britanskim medijima.

Na zabavu je došao i Piter Krauč, sadašnji centarfor Stouka, koji je u nedjeljnom duelu sa Arsenalom (1:3), postigao jedini gol za svoju ekipu.

Iako je Runi u prvi mah izgledao kao neko kome nije ni do čega, ponajmanje do zabave, uskoro se "otkravio" i sve je živnulo, kažu očevici.

Jedan od dželata Mančester junajteda, dvostruki strijelac za Siti Mario Baloteli dobru igru i fenomenalnu pobjedu svog tima proslavio je sa djevojkom u jednom mančesterskom restoranu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC