• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stanojević precrtao još jednog fudbalera!

Autor Dragan Šutvić

Partizan se rastao sa Aleksom jankovićem, koji nije bio u prvom planu kod Aleksandra Stanojevića.

 Partizan otpustio Aleksu Jankovića Izvor: MN PRESS

Trener Partizana Aleksandar Stanojević već nedjeljama najavljuje odlaske iz kluba i smanjenje igračkog kadra, a konkretan potez povučen je u slučaju krilnog napadača Alekse Jankovića (24). Brzonogi fudbaler koji kod Stanojevića nije uspio da se izbori za šansu i jedan je od onih koji su od prvog dana bili u drugom planu novi je igrač Radničkog iz Kragujevca.

Janković će u srcu Šumadije nastaviti karijeru samo šest mjeseci nakon što je sa Banovog stigao na Topčidersko brdo. Janković je zajedno sa Bojanom Kovačevićem prešao iz Čukaričkog u Partizan, ali su pola godine kasnije obojica van kluba - štoper na pozajmici u Španiji, a krilni napadač u Kragujevcu gdje će nastaviti karijeru bez obaveza prema timu iz Humske jer je transfer napravio kao slobodan igrač.

Tokom prethodnih šest mjeseci Aleksa Janković je odigrao 10 mečeva, uz jedan gol i jednu asistenciju za prvi tim Partizana. Svojevremeno je bio i omladinac crno-bijelih, ali je put do seniorskog tima išao obilaznicom - preko Teleoptika, Voždovca i Čukaričkog.

Ipak, ni drugi mandat u klubu nije potrajao. Kod Igora Duljaja i Alberta Nađa uspijevao je da se izbori za ulogu, ali mu Aleksandar Stanojević nije ukazao povjerenje pa je rastanak sasvim očekivan. Sada će kod Feđe Dudića u Radničkom imati priliku da oživi karijeru, postane standardan prvotimac i pomogne Kragujevčanima koji opet imaju visoke ambicije u srpskom fudbalu.

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC