• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Udineze: U pravu ste, loši smo

"Pošto veliki italijanski stručnjaci misle da ne možemo do titule, poručujem im da su u pravu", rekao je trener lidera Serije A Frančesko Gvidolin.

 Udineze: U pravu ste, loši smo Izvor: MONDO

Ekipa Udinezea još nije poražena u prvenstvu, prva je na tabeli, a odlična forma tima sa stadiona "Friuli" dozvoljava treneru da likuje.

"Ne možemo da se borimo za Skudeto. Nijedan od trenera nije ubrojao Udineze u kandidate za titulu i vjerujem mojim kolegama, oni se razumiju u fudbal", rekao je Gvidolin.

Tim iz Udina osvojio je 15 od mogućeg 21 boda, a dobre partije Antonija Di Natalea (šest golova u sedam kola) daju za pravo njegovom treneru da bude ciničan.

"Svjesni smo da je naš krajnji cilj da osvojimo 40 bodova i ostanemo u ligi. Dakle, fali nam još 25", poručio je Gvidolin, kome su mnogi predviđali lošu sezonu poslije ispadanja iz baraža za Ligu šampiona od engleskog Arsenala i prodaje Aleksisa Sančeza Barseloni i Gokana Inlera Napoliju.

Početak sezone 2011/12 definitivno je pokazao da velikani - Juventus, Milan i (ponajmanje) Inter nisu "preplaćeni" na mjesta na čelu tabele. Zanimljivo zvuči podatak da bi Atalanta, da nije počela sezonu sa minusom od šest bodova, bila na diobi drugog mjesta sa rimskim Laciom.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC