• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Viljaš-Boaš: Ne bi Teri tako

"Čudno mi je što javnost neće da vjeruje u ono što je izjavio reprezentativac ove zemlje", naveo je menadžer Čelsija.

 Viljaš-Boaš: Ne bi Teri tako Izvor: MONDO

Menadžer fudbalera Čelsija Andre Viljaš-Boaš poručio je u utorak da klub u potpunosti podržava kapitena Džona Terija i da smatra da nije vrijeđao igrača Kvins Park Rendžersa Antona Ferdinanda na rasnoj osnovi.

Teri je, poslije mnogih skandala vezanih za teren i privatan život, ponovo postao zvijezda žute štampe u Engleskoj, a sve zbog toga što je (navodno) Ferdinandu uputio uvrede na račun njegove boje kože. Londonska policija je ranije u utorak najavila da će ispitati sve tvrdnje u vezi sa ovim incidentom koji se dogodio u nedjelju. KPR je u toj prvenstvenoj utakmici savladao Čelsi rezultatom 1:0.

"Džon je reprezentativac i zna da je na njemu velika odgovornost. Rekao mi je da se radi o nesporazumu. Čudno mi je što javnost neće da vjeruje u ono što je izjavio reprezentativac ove zemlje", naveo je Viljaš-Boaš na konferenciji za novinare u Londonu.

Teri je rekao da Ferdinanda poznaje godinama i da su razgovarali nakon utakmice u nedjelju. Fudbalski savez Engleske (FA) rekao je da nije dobio zvaničnu žalbu nakon meča.

"Anton i ja smo razgovarali odmah poslije meča u svlačionici i za nas je ova stvar gotova", kazao je Teri.

Pojedini britanski mediji navode da je još najmanje deset igrača čulo razgovor Terija i Ferdinanda i da su se njih dvojica na kraju rukovala uz osmijeh.

"Anton je došao u našu svlačionicu poslije meča i tu se sve završilo. Ponavljam, radi se o nesporazumu i cijela stvar je preuveličana", dodao je trener Čelsija Viljaš-Boaš.

Ovo je drugi takav incident u Premijer ligi u posljednje dvije nedjelje, pošto je i fudbaler Mančester junajteda Patris Evra optužio igrača Liverpula Luisa Suareza da ga je vrijeđao na rasnoj osnovi na meču odigranom 15. oktobra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC