• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Silva: Neka čekaju Real i Barsa...

"Real i Barselona su veliki klubovi, ali sam srećan u Mančesteru i želim još dugo da igram za Siti. Mojoj porodice je lijepo ovdje i svi smo veoma opušteni", kaže David Silva.

 Silva: Neka čekaju Real i Barsa... Izvor: MONDO

David Silva je hit!

Dok je igrao u Valensiji i povremeno dobijao šansu u paklenih 11 španske reprezentacije, mogli smo da naslutimo o kakvom se igraču radi.

Ali, kada je od menadžera Mančester sitija Roberta Manćinija dobio odriješene ruke (ili noge) da na terenu radi šta i kako želi, shvatili smo da je paklen fudbaler!

Siti ove sezone igra fantastično, što je pokazao i u Derbiju Mančestera, kada je kao gost ponizio najvećeg rivala Junajted rezultatom 6:1. I na toj utakmici, plejmejker Silva blistao je i dijelio teledirigovane lopte. Kao što to obično biva, kada neki Španac zaigra vrhunski fudbal, u toj zemlji postavi se pitanje: "Kada će preći u Real Madrid ili Barselonu?"

Silva rekao je dva dana poslije demoliranja Junajteda rekao da je imao ponude Barselone i Reala iz Madrida, ali da želi da ostane u engleskom klubu još mnogo godina.

"Real i Barselona su veliki klubovi, ali sam srećan u Mančesteru i želim još dugo da igram za Siti. Mojoj porodice je lijepo ovdje i svi smo veoma opušteni", rekao je Silva španskim medijima.

Silva je u dosadašnjem toku sezone za Siti odigrao 13 utakmica i postigao tri gola.

"Najvažnija stvar je dobrobit ekipe. Igramo dobro i prvi smo na tabeli, možda na kraju osvojimo i šampionsku titulu. Siti je okupio sjajne igrače, među najboljima smo u Evropi. Uprava Sitija je žarko željela da me dovede prošlog ljeta i srećan sam zbog toga", naveo je on.

Silva je rekao da je bio iznenađen što se brzo navikao na engleski fudbal.

"Mislio sam da će to ići mnogo teže, ali pomogli su mi svi ljudi u klubu. Iznenadio sam se i što je atmosfera u klubu veoma opuštena, navijači ne dolaze na treninte i izuzetno nas poštuju", dodao je bivši igrač Valensije.

Silva je do sada za reprezentaciju Španije odigrao 52 utakmice i postigao 13 golova, a u finišu prethodnog Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi, na kojem je "furija" prvi put postala prvak planete, zamijenio je u startnih 11 jednog od najboljih napadača današnjice Fernanda Toresa.

(MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC