• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANAT: Sudija, kad je kraj utakmice?

"Po mom mišljenju, oštećeni smo jer je dosuđen penal u 96. minutu. Zašto sudija nije svirao kraj prije toga? Tu imam veliku primjedbu".

 BANAT: Sudija, kad je kraj utakmice? Izvor: MONDO

Fudbaleri Banata odigrali su hrabro, angažovano, požrtvovano i disciplinovano u ulozi autsajdera u duelu osmine finala Kupa Srbije na terenu velike Crvene zvezde.

Na kraju, eliminisani su golom sa bijele tačke u šestom minutu nadoknade vremena.

Zrenjaninci su izuzetno emotivno preživjeli ispadanje iz Kupa Srbije, smatrajući da su zaslužili penal rulet, tokom kojeg bi na golu crveno-bijelih stajao defanzivac Li Adi, jer je u 75. minutu isključen golman Miloš Vesić, kada je Robert Prosinečki već bio napravio tri izmjene.

To se nije dogodilo, a trener Banata Milan Budisavljević nije poslije utakmice želio da ulazi u to da li je penal opravdano dosuđen ili ne, jer je za to potrebno detaljno pregledanje snimka. Budisavljević je sudiji iz Jagodine zamjerio što još ranije nije označio kraj utakmice.

"Po mom mišljenju, oštećeni smo jer je dosuđen penal u 96. minutu. Zašto sudija nije svirao kraj prije toga? Tu imam veliku primjedbu", rekao je Budisavljević i nadovezao se:

"Vidjećemo tek da li je postojao penal, tu ne bih ništa komentarisao, jer prvo moram da vidim snimak".

Trener gostiju potom je pohvalio igru svojih fudbalera, ali i čestitao protivniku ovako:

"Zvezda ide dalje, Zvezda je veliki klub, neka im je sa srećom".

Kada je Obradović pokazao na bijelu tačku, skoro svi prvotimci Banata na terenu i veći dio onih koji su sjedili na klupi ušli su u verbalnu raspravu što sa glavnim, što sa pomoćnim sudijama i delegatima, ali i licima sa klupe Crvene zvezde.

U jednom trenutku djelovalo je da će Banaćani otići sa terena prije nego Evandro izvede najstrožu kaznu.

"Ne, ne, ne… Ne bismo to nikada uradili, bez obzira na to kakva bila sudijska odluka. Uostalom, mi sa klupe ne bismo to dozvolili sve i da su se igrači spontano odlučili na tako nešto. Oni su lijepo vaspitani momci, sportisti i slušaju sve što im kažemo", demantovao je Budisavljević da je bilo pomisli na povlačenje sa terena.

Zašto Banat nije odlučnije napao Zvezdu kada je domaćin ostao sa desetoricom i Adijem na golu?

"Vidjeli smo svoju šansu da eliminišemo Crvenu zvezdu, svi igrači i na terenu i oni koji su ulazili dobili su ne preporuku, nego naređenje da šutiraju iz svih pozicija, ali kada smo bili blizu, nailazili smo na dobar blok i igrači Crvene zvezde znali su kako da se postave da smanje ugao. Probali smo dva, tri puta ali nije išlo u okvir gola", slegao je ramenima Budisavljević.

Iz Crvene zvezde saopštili su poslije utakmice da su fudbaleri Banata napravili štetu na klupi za gostujuće igrače, kao i u svlačionici i da je o tome obavješten delegat susreta.

(N. J. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC