• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Piksi: Ima Srbija boljih od mene

Dragan Stojković iz Nagoje poručio da je koncentrisan na finiš sezone u Japanu i da ne razmišlja o mogućnosti da preuzme "orlove".

 Piksi: Ima Srbija boljih od mene Izvor: MONDO

Svađom vrha FSS i Radomira Antića izgubili smo jednog od retkih naših stručnjaka, priznatih u svijetu, oko kojeg je mogao da se gradi "kult reprezentacije".

Ko će naslijediti Vladimira Petrovića Pižona nakon neuspjeha u kvalifikacijama za EURO 2012 i povlačenja nekih oslonaca tima, trenutno može samo da se nagađa. Među neformalnim kandidatima najčešće bivaju pominjani Milovan Rajevac, Vladimir Vermezović, Dragan Stojković...

Piksi je u razgovoru za dnevni list "Press" izjavio da ne smatra sebe idealnim rješenjem za novog selektora.

"Pravo da vam kažem, Srbija u ovom trenutku ima mnogo bolje trenere od mene, samo ih treba pronaći. Ne bih da pominjem imena, ali ponavljam da su bolji treneri od mene", rekao je trener japanske Nagoje.

Stojković je bio kapiten Crvene zvezde i reprezentacije, zatim predsjednik crveno-bijelih i prvi čovjek Fudbalskog saveza. To što je sada i uspješan trener, govori da ima osobine lidera.

"Povukli su se Stanković i Vidić, reprezentacija će dobiti svježu krv, mnogo novih mladih igrača i u takvoj situaciji je razumljivo što me mnogi vide na mjestu selektora. Međutim, glupo mi je da govorim hipotetički o tome, jer me niko još nije zvao, a pitanje je da li bi me čelnici Nagoje pustili. Ovde mi je lijepo", objasnio je Piksi.

Nagoja četiri kola prije kraja "Džej" lige zauzima treće mjesto na tabeli, sa tri boda manje od vodeće Kašive. Prošle godine bila je šampion sa deset bodova prednosti.

Ostaje pitanje ko su ti "mnogo bolji" treneri na koje je Stojković mislio...

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC