• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baloteli: Nema više poruka, zbog kartona

"Super Mario" golovima se zahvalio navijačima za podršku. Osim fudbala voli i borilačke sportove.

 Baloteli: Nema više poruka, zbog kartona Izvor: MONDO

Popularnost Marija Balotelija u Engleskoj, ali i svima koji prate dešavanja u ostrvskom fudbalu, naglo je porasla poslije golova kojima je otvorio Mančester junajted u nedeljnom derbiju.

Mladi Italijan je nesporno veliki fudbalski talenat, ali je često u prošlosti zbog svoje "lude glave", bio na novinskim stupcima iz drugih razloga, a ne fudbalskih stvari. Jedan od rijetkih koji je vjerovao u njega i imao strpljenja bio je njegov sadašnji trener Roberto Manćini. Baloteli mu je vratio u nedelju.

Jedan od najupečatljivijih detalja mančesterskog duela bio je i natpis na majici Balotelija, koju je pokazao poslije prvog gola: "Zašto uvek ja?" ("Why always me?"). Ta poruka može se tumačiti na razne načine, recimo: zašto me uvijek smarate i pišete negativno o meni ili egoistično - zašto uvijek ja moram da odlučim meč.

Šta o tome kaže Baloteli:

"Uradio sam to iz više razloga, ali ostaviću ljudima da sami protumače šta sam htio da kažem. Siguran sam da će svi ukapirati".

Da li će ubuduće biti novih poruka?

"Ne, jer bi to značilo da svake nedelje dobijam žuti karton. Ova je bila napravljena za meč sa Junajtedom".

U intervjuu za klupski sajt u kojem je odgovarao na pitanja navijača, Baloteli je rekao i da su golovi njegov način da kaže "hvala" navijačima Sitija za dosadašnju podršku.

"Osjećaj je bio sjajan. Osjećaj da pobijedite u derbiju na Old Trafordu je sjajan, a možete misliti kako je kad pobijedite 6:1! Svi smo ostali bez riječi", rekao je Baloteli i potom imao posebnu poruku za navijače:

"I kad mi nije išlo bili su uz mene. Uvijek su skandirali moje ime, bodrili me. To mi je važno. I sada želim da im kažem hvala. Ova dva gola na Old Trafordu su moj način da im se zahvalim".

Na pitanje zašto se nije radovao poslije prvog gola, odgovorio je: "Nisam bio miran, bio sam baš srećan...Ne znam ni kako da objasnim to stanje".

Kaže da mu prvi gol protiv Junajteda nije najvažniji koji je dao u dresu Sitija, već jedan koji je postigao protiv Aston Vile prošle godine "kad sam bio plav", kao i da mu je najsrećniji trenutak tokom boravka na Ostrvu osvajanje FA Kupa.

"Ti si legenda", glasio je početak jednog pitanja, na šta je Baloteli u čudu podigao obrve...Nastavio je da čita pitanje: "Koji sport još voliš osim fudbala?".

Balotelijev odgovor je: Moi-tai (Muay Thai) i kik-boks.

Balotelijeva luda žurka sa vatrometom, koja je završena požarom baš uoči mančesterskog derbija, izazvala je mnogo komentara. On kaže da nema veze sa požarom i da su to uradili neki njegovi neodgovorni prijatelji.

"Možda bi trebalo da pazim ubuduće koga puštam u kuću".

Jednog navijača Sitija je zanimalo da li je tačno da će praviti zabavu za Božić za sve u klubu?

"Ja!? Ko vam je to rekao!? Neee, to je glupost".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC