• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP SRBIJE: Vukić opet raspoložen

Fudbaleri Partizana izborili su plasman u četvrtfinale Kupa Srbije, pošto su nadigrali ekipu Metalca 3:1 (2:0).

 KUP SRBIJE: Vukić opet raspoložen Izvor: MONDO

Partizan je srušio i drugu prepreku na putu odbrane trofeja u Kupu Srbije. U Humskoj 1 je savladao Metalac 2:1 (2:0) i plasirao se u četvrtfinale.

Dva gola za crno-bijele postigao je Zvonimir Vukić u šestom i devetom minutu, Srđan Simović je u 50. smanjio na 2:1, a konačan rezultat postavio je Stefan Babović u posljednjim trenucima meča.

Zvonimir Vukić nastavio je golgetersku seriju. Upisao se u strelce i na trećoj uzastopnoj utakmici, na kojima je postigao ukupno pet golova.

Iskusni vezista je prvi put savladao golmana Partizana na privremenom radu u Metalcu, Živka Živkovića, u šestom minutu. Poslije "slobodnjaka" Nemanje Tomića, lopta se odbila do Vukića, koji je iz blizine bio precizan.

Samo tri minuta kasnije Vukić je iskoristio grešku gostujućeg defanzivca i duplirao prednost domaćina - 2:0.

Prije prve kapituliacije Metalca šanse za crno-bijele imali su Vladimir Jovančić i Eduardo. Kasnije je šampion usporio ritam.

U nastavku su gosti neočekivano stigli do velike šanse u 50. minutu i iskoristili je. Darko Isidorović je nadmurdrio Andersona Markeša i precizno asistirao Srđanu Simoviću, koji je sa 15-ak metara šutirao u lijevi ugao golmana Radiše Ilića.

Apsolutno ništa vrijedno pomena se nije desilo do 93. minuta kada je Babović, koji je u drugom poluvremenu zamenio Mangu, kontranapad crno-belih pretvorio u 3:1.

PARTIZAN: Radiša Ilić - Miljković, Stanković, Anderson, Lazevski - Smiljanić - Tomić (od 74. Saša Ilić), Vukić, Manga (od 58. Babović) - Eduardo, Jovančić (od 58. Dijara).

Prije pobjede nad Metalcem, Partizan je bio uspješan u Novom Pazaru, pa će igrati u četvrtfinalu, koje je na programu 2. novembra.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC