• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BANAT: Neistine iz Crvene zvezde

Fudbalski klub koji je umalo napravio iznenađenje u Kupu Srbije odgovorio na optužbe iz Crvene zvezde. "Vaš portparol nam je prijetio navijačima!".

 BANAT: Neistine iz Crvene zvezde Izvor: MONDO

Ekipa Banata bila je blizu senzacije u osmini finala Kupa Srbije, ali je odluka sudije u 96. minutu meča da svira penal bila presudna i Crvena zvezda je kroz iglene uši uspjela da se domogne četvrtfinala takmičenja.

Poslije meča, iz Zvijezde je saopšteno da su igrači Banata teško podnijeli poraz i da su oštetili niz stvari u svlačionici.

Iz Banata su, međutim, danas odbacili sve optužbe iz Zvijezde.

"Upravni odbor je iznenađen i zatečen izjavama portparola Crvene zvezde Marka Nikolovskog, koji je neposredno poslije utakmice u sredstvima javnog informisanja iznio niz netačnih i proizvoljnih informacija vezanih za ponašanje igrača Banata. U nizu neistina jedino je istina da je slomljena bočna strana klupe za rezervne igrače, što je i konstatovano u zvaničnom zapisniku utakmice", piše u saopštenju FK Banat.

Klub iz Zrenjanina kategorički odbacuje da su njegovi igrači demolirali svlačionicu za gostujuće igrače na stadionu na beogradskoj Autokomandi.

"Što se tiče navoda vezanih za svlačionicu, svi u našem klubu su zaprepašćeni, jer je svlačionica poslije utakmice bila u istom stanju kao i prije ulaska naših igrača u nju. Od obezbjeđenja utakmice i policije naši igrači su dobili čestitke i pohvale za prikazanu igru, a Nikolovski je to predstavio kao navodni sukob sa istim. Nikolovski je prećutao činjenicu da je, iz samo njemu znanih razloga, na glas, vičući, prijetio igračima našeg kluba da će otključati kapiju i pozvati navijače Crvene zvezde da ih, kako reče, prebiju. Nevjerovatno!", saopštio je Banat.

Uprava Banata odala je svojim fudbalerima priznanje za igru pruženu protiv Crvene zvezde i poručila je da će Banat će izvestiti sve nadležne institucije FSS o svim dešavanjima prije, u toku, i poslije utakmice sa Crvenom zvezdom.

"Na kraju želimo da istaknemo da je najveća nagrada našem klubu i igračima bilo skandiranje 'plavi, plavi', uz gromki aplauz publike na zapadnoj tribini stadiona, po završetku utakmice. Crvenoj zvezdi želimo puno uspjeha u daljem nastavku takmičenja za Kup Srbije, a svima onima, a takvih je bilo mnogo, koji nas podržavaju u našoj borbi za pravdu i istinu u srpskom fudbalu, najsrdačnije se zahvaljujemo", piše u saopštenju Banata.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC