• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaler Banata: Nije u ruku, nego u obraz!

Ivan Kostić se kune da nije skrivio penal koji je Banat eliminisao iz Kupa Srbije. Predsednik sudijske organizacije: "Suđenje je sve bolje".

 Fudbaler Banata: Nije u ruku, nego u obraz! Izvor: MONDO

Mnogo prašine podiglo se oko odluke sudije Srđana Obradovića iz Jagodine da svira penal za Crvenu zvezdu u 96. minutu osmine finala Kupa Srbije što je bilo kobno za Banat.

Odmah poslije meča portparol Crvene zvezde Marko Nikolovski izjavio je da su crveno-bijeli pogledali snimak i utvrdili da je "penal postojao".

U Banatu tvrde suprotno. Ivan Kostić, igrač poslije čije je intervencije sudija pokazao na bijelu tačku, kune se da ga je lopta pogodila u obraz, ne u ruku.

"Nemam šta puno da pričam. Lopta me je pogodila u obraz. Upravo sam na jučerašnjem treningu oporavka pokazivao saigračima fleku na vratu. Uklizao sam u želji da izblokiram šut i lopta me je udarila u vrat i dio obraza i još me boli glava", rekao je Kostić listu "Sport".

Predsjednik sudijske organizacije Bogoljub Stepanović izjavio je istom listu da je dobio relevantne informacije da je sudija Obradović pravilno postupio u nadoknadi vremena.

Nisam gledao utakmicu, jer imam zdravstvenih problema. Ali, odmah sam kontaktirao Igora Radojčića koji je bio na stadionu i potvrdio mi je da je sudija Obradović pravilno postupio, odnosno da je igrač Banata igrao rukom u trenucima kada je fudbaler Crvene zvezde uputio udarac na gol. Takođe, sve se dogodilo 20 sekundi prije isteka utakmice, odnosno produžetka i nadoknade na koju sudijia ima pravo", kaže Stepanović.

On kaže da ništa nije bilo sumnjivo.

"Ja znam da su sva četvorica momaka, koji su dobili povjerenje da sude utakmicu, kristalno čista djeca!".

Stepanović je izvukao i zaključak da "manji" klubovi i sudije sve manje "fermaju" Crvenu zvezdu i Partizan.

"Veliki teret je na sudijama, ali vam odmah kažem: u klubovima nema više moćnika koji mogu da utiču i vrše pritisak na arbitre. To vrijeme je prošlo. Takođe, i klubovi i sudije imaju sve manje respekta prema našim najvećim klubovima. Zaista je tako. I mislim da je suđenje sve bolje", rekao je predsjednik sudijske organizacije.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC