• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Uz člansku Borca prednost pri kupovini ulaznica i popust u klupskom šopu!

 Goran Arbutina
Autor Goran Arbutina

FК Borac pozvao svoje pristalice da postanu članovi klub i tako ostvare razne pogodnosti.

 FK Borac uz člansku kartu prednost pri kupovini ulaznica Izvor: Facebook/FK Borac

U sezoni u kojoj FK Borac brani šampionsku titulu i igra ligašku fazu Konferencijske lige crveno-plavi pozivaju svoje pristalice da postanu članovi kluba i tako ostvare brojne pogodnosti.

Članska karta po cijeni od 20 KM može se kupiti u zvaničnom klupskom šopu.

"Članska karta predstavlja znak privrženosti, pripadnosti, vjernosti i podrške klubu. Članska karta važi za cijelu sezonu i obnavlja se na početku svake sljedeće. Ovo nije novina, ali želimo da privolimo sve one kojima je FК Borac važan da postanu članovi kluba i tako doprinesu njegovom daljem razvoju. Članska karta donosi nekoliko pogodnosti, među kojima se izdvaja popust od 20 procenata na proizvode u zvaničnoj klupskoj prodavnici, kao i pravo prvenstva prilikom kupovine ulaznica. Planiramo da članovima FК Borac pružimo i druge pogodnosti, kako bismo ih prijatno iznenadili i zahvalili im se na članstvu u klubu", rekao je Dejan Čato, direktor FК Borac.
Među prvima koji su kupili člansku kartu su ljudi zaposleni u klubu, igrači i članovi stručnog štaba, koji su su, kako kaže Čato, ličnim primjerom željeli da inspirišu i ostale da učine isto.

"Članska karta nije isto što i sezonska. Sa članskom kartom postajete dio naše fudbalske porodice, i samo članstvo u FК Borac, po mom mišljenju, ima veću težinu. Naravno, sezonska karta takođe predstavlja znak vjernosti, ali se odnosi isključivo na ulazak na sve utakmice tokom sezone. Od naredne sezone, sezonska karta će biti dostupna samo članovima, a planiramo i nekoliko akcija posebno za njih, od limitiranih linija proizvoda za klupsku prodavnicu do raznih drugih aktivnosti u koje ćemo uključiti naše članove. Vjerujem da će klub svojim radom i rezultatima opravdati članstvo", govori Čato.

Fudbaleri Borca ovog ljeta ispisali su istoriju plasmanom u Konferencijsku ligu i od oktobra će igrati ligaški dio, a to je prilika da grad svim srcem bude uz "crveno-plave".

"Rezultatima na terenu pišemo nove stranice klupske istorije i ovo je pravi trenutak da Banjaluka stane uz svoj klub. Imamo ekipu koja u svaku utakmicu ulazi s željom za pobjedom i tim u kojem svaki igrač daje sve od sebe za grb na dresu. Igrači su zaslužili podršku, a svi u klubu posvećeni su tome da Borac bude na ponos svima nama. Postoji želja i volja da se napravi korak napred na svim nivoima, i činimo sve što je u našim rukama, ali za tako nešto potrebna nam je i podrška svih onih kojima je Borac u srcu", kaže Čato.

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC