• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teška povreda Rosija

Napadač Viljareala i reprezentacije Italije pauziraće oko šest mjeseci zbog povrede koljena, koju je doživio u meču sa Realom.

 Teška povreda Rosija Izvor: MONDO

Gostovanje na Santjago Bernabeu donijelo je Viljarealu dvostruku štetu - očekivani poraz (3:0) i povredu najkvalitetnijeg špic igrača.

Đuzepe Rosi pokidao je ligamente desnog koljena i u četvrtak je na klupskom sajtu potvrđeno da očekuje pauza od oko pola godine.

To znači da bi Rosi mogao da bude spreman za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini, pod uslovom da ne bude problema tokom rehabilitacije.

Međutim, Viljarealu će biti teško da nadoknadi njegovo odsustvo, posebno u narednih mjesec, do mjesec i po dana, kada se očekuje povratak u tim Brazilca Nilmara (takođe povredio koljeno).

"Žuta podmornica" ove sezone je baš loše startovala u Primeri, gdje se sa sedam bodova iz devet utakmica nalazi u zoni ispadanja. U Ligi šampiona Viljareal je doživio sva tri poraza i u konkurenciji Napolija, Mančester sitija i Bajerna teško može da se pomjeri sa posljednjeg mjesta.

Rosi je početkom mjeseca igrao za Italiju protiv Srbije na Marakani (1:1) i asistirao Markiziju za vodeći gol već u prvom minutu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC