• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Slučaj sudije": Nisu uzeli ni dinar!

Predsednik sudijske organizacije stao u odbranu četvorice arbitara prozvanih da nisu željeli da se odreknu hororara za pomoć akciji "Bitka za bebe".

 "Slučaj sudije": Nisu uzeli ni dinar! Izvor: MONDO

Mnogo buke i prašine podiglo se poslije tvrdnji Fudbalskog kluba Inđija da sudijska četvorka koja je vodila meč osmine finala Kupa Srbije između Inđije i Vojvodine nije željela da se odrekne dijela honorara u prilog akciji "Bitka za bebe".

Predsjednik sudijske organizacije FSS Bogoljub Stepanović stao je u odbranu prozvanih sudija tvrdeći da nisu uzeli ni dinar od uobičajenih honorara!

"Sudije na utakmici u Inđiji do danas nisu isplaćene! To što su zaradili, nisu dobili. Drugo, arbitrima niko, ni prije, ni poslije meča nije rekao da bi trebalo da izdvoje novac u humanitarne svrhe. Niko im to nije pokenuo dok su bili na stadionu, nego se neko naknadno sjetio", rekao je Stepanović, prenose "Novosti".

U medijima se prethodnih dana najavljivalo da će meč između Inđije i Vojvodine imati, osim takmičarskog, i humanitarni karakter i da je riječ o akciji "Bitka za bebe", a u nekim ranijim situacijama kada se organizuju utakmice takvog tipa učesnici se odriču honorara ili dijela honorara, a gledaoci i novinari plaćaju karte. Pritom, sudijska četvorka se fotografisala u majicama sa logom akcije "Bitka za bebe".

Međutim, moguće je da nisu bili obaviješteni o tome da treba da se odreknu dijela honorara.

Predsjednik sudijske organizacije ističe i da je glavni arbitar meča Vlado Glođović iz Vrbasa poznat po svojoj humanosti i da je odavno zavještao organe (donator organa).

"Glođović je predsjednik opštinskog udruženja sudija Vrbasa i čak 38 tih arbitara je u decembru potpisalo kartice o doniranju organa. Treba li onda zaista da dalje pričamo o humanosti takvog čovjeka? Zar neko stvarno misli da ne bi izdvojio novac za takvu akciju?", glasno pita Stepanović.

Ne bi bilo loše zarad istine da se oglase i prozvane sudije i da i oni i Inđija izađu sa zajdničkim saopštenjem.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC