• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL:"Ćurani" redaju pobjede

U prvim utakmicama 10. kola Jelen Superlige Srbije Radnički ostao neporažen i poslije gostovanja u Novom Pazaru (0:0), Jagodina lako sa Borčom (2:0).

 JSL:"Ćurani" redaju pobjede  Izvor: MONDO

Eliminacija iz osmine finala Kupa prošle srijede od Javora, bio je samo trenutak slabosti Jagodine, koja je već ovog vikenda protiv BSK-a iz Borče, u 10. kolu Jelen Superlige, nastavila uspješan niz u najjačem domaćem takmičenju. Vrlo bitne bodove osvojio je OFK Beograd, koji je sa tri boda protiv Borca pobegao ka sredini tabele, a rivala ostavio u teškoj situaciji. Radnički je gostovao u Novom Pazaru i opet nije osjetio gorčinu poraza.

Duel nepobjedivih u posljednjih pet kola odigran je u Jagodini, gde je BSK ipak morao da položi oružje. Borčanci su nakon dva vezana trijmufa u gostima izgubili od "ćurana" 0:2.

Jagodina je stigla do četvrte uzastopne pobede, a pete na poslednjih šest utakmica. Ekipa koju sa klupe vodi Simo Krunić sve je riješila već u prvom poluvremenu. Prednost za miran nastavak meča obezbijedili su Ognjen Mudrinski i Miloš Stojanović, golovima u 27. i 44. minutu.

"Romantičari" su na Karaburmi protiv Borca stigli u vođstvo sa "bijele tačke". Uspješan izvođač penala bio je Nemanja Nikolić u 26. minutu, a pobjednik je praktično bio riješen već poslije četiri minuta igre u drugom dijelu. Marko Pavlovski je odigrao za Predraga Pavlovića, koji se namjestio i preciznim udarcem pogodio mrežu Čačana.

OFK Beogradu je trijumf protiv "zebri" bio četvrti u sezoni, dok je Borac ostao pri dnu sa samo šest bodova (jedna pobjeda i to u prvom kolu), koliko ima i Novi Pazar. Ipak, na ruku fudbalerima Borca išao je rezultat utakmice koja je odigrana u gradu na Jošanici, gdje je gostovao Radnički 1923. Nije bilo golova u Novom Pazaru, što znači da su "crveni đavoli" ostali jedini neporaženi tim Superlige i poslije deset kola. Kragujevčani su čak šest puta osvajali bod, od kojih pet u gostima. Na strani su pobijedili samo Javor.

Ponovo je bilo zanimljivo na tribinama u Novom Pazaru. Naime, pred početak duela Miloš Tintor nije izdržao prozivke navijača domaćeg kluba saigraču Darku Spaleviću, ušao je u verbalni sukob sa njima, a navijači su mu uzvratili predmetom u glavu. Gužva se brzo smirila.

U subotu se igra još jedna utakmica 10. kola. Partizan od 17 sati dočekuje Smederevo. Ostali dueli na programu su u nedjelju u tri termina.

REZULTATI 10. KOLA:

Jagodina - BSK 2:0 (2:0)
/Mudrinski 27, Stojanović 44/

Novi Pazar - Radnički 1923 0:0

OFK Beograd - Borac 2:0 (1:0)
/Nikolić pen 26, Pavlović 49/

Partizan - Smederevo (17h)

Nedjelja

Hajduk - Metalac (13,30h)
Rad - Javor
Sloboda Point - Crvena zvezda (14h)
Vojvodina - Spartak Zlatibor voda (16h)

TABELA: Partizan 24, Crvena zvezda 22, Sloboda 18, Radnički /+1/ 18, Jagodina /+1/ 17, Vojvodina 16, Hajduk 13, Spartak 13, OFK Beograd /+1/ 13, BSK /+1/ 12, Rad 11, Smederevo 9, Javor 7, Borac /+1/ 6, Novi Pazar /+1/ 6, Metalac 2 boda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC