• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šćepović: Izvinjavam se, ali što me vrijeđaju?

"Izvinjavam se svim navijačima koje sam povrijedio, ali nisam mogao da izdržim", rekao je temperamentni napadač Partizana Marko Šćepović.

 Šćepović: Izvinjavam se, ali što me vrijeđaju? Izvor: MONDO

Marko Šćepović, nezadovoljan što mu navijači Partizana zvižde, gestikulirao im kada je postigao gol. Stanojević ga zamijenio u poluvremenu. Mladi napadač se izvinio, ali se pita zašto ga pojedini provociraju i vrijeđaju.

Marko Ščepović je napadač Partizana, sin Slađana Šćepovića, takođe nekadašnjeg napadača Partizana, kojem svi kojima je crno-bijela boja u srcu neće zaboraviti gol u ludoj utakmici protiv Seltika (4:5) prije mnogo godina.

Ali, to što je sin Slađana ne amnestira ga od pogrešnih poteza, uprkos tome što je u skladu sa vojim godinama nestrpljiv i teško podnosi kritiku. U nedjeljnom meču protiv Smedereva (3:1) kulminirao je njegov sukob sa navijačima Partizana sa istočne tribine.

Temperamentni momak je već trpio sankcije u klubu zbog nediscipline i nezalaganja, a vrlo je moguće da će zbog nove gluposti dobiti novu. Ustvari, već je zaradio jednu, jer je na poluvremenu utakmice ostao u svlačionici.

Na početku meča Šćepović je imao veoma dobru šansu da dovede Partizan u vođstvo, ali je golman Smedereva Ranković izašao kao pobjednik. Od tog trenutka počeli su zvižduci publike sa istoka, koja odavno ima Šćepovića na zubu.

Kada je poslije solo akcije postigao gol u 39. minutu i duplirao prednost Partizana, Ščepović je napravio gest koji mu navijači crno-bijelih neće skoro oprostiti.

Otrčao je do istočne tribine, stavio prst na usta, u stilu: "Začepite!“. Navijači Partizana sa tog dijela stadiona tada su još žešće počeli da mu zvižde i da ga vrijeđaju, a vrhunac je bio na kraju poluvremena, kada je većina prisutnih na stadionu izviždala igrača u crno-bijelom sa brojem "31" dok je išao ka tunelu.

"GOLOVIMA ĆU ZARADITI APLAUZE"



Poslije meča je bio vidno utučen. Ipak, profesionalno je izašao u susret novinarima:

"Izvinjavam se svim navijačima koje sam povrijedio, ali nisam mogao da izdržim. Njih dvojica, trojica sa istoka su me konstantno vrijeđali još na zagrijavanju. Nije trebalo to da uradim, ali šta je - tu je", rekao je vidno utučeni napadač Partizana.

Na pitanje novinara šta mu je trener rekao u svlačionici, odgovorio je: "Rekao mi je samo da ostanem na klupi".

Šćepović je takođe napomenuo da je i pored učestalih zvižduka sa tribina ne bi tražio izmjenu, kao i da očekuje da će se slične scene, ako bude u timu, ponoviti i na narednim utakmicama.

"Vjerovatno će se ovo ponavljati. Na meni je da dajem golove i da zaradim aplauze".

Marko Šćepović je već duže vrijeme u nemilosti navijača Partizana, pogotovo onih sa istočne tribine. Svaki njegov promašaj kažnjavaju zvižducima. Tako je i na meču sa Smederevom. Imao je Šćepović na početku meča idealnu priliku da dovede Partizan u vođstvo, ali ga je Ranković nadmudrio.

Duel Šćepovića i navijača je pored klupe posmatrao trener Aleksandar Stanojević, koji je juče napunio 38 godina i vidjelo se po njegovoj pozi (podbočio se), ali i pogledu, da će Šćepovića prekoriti zbog takvog odnosa.

Šćepović je, inače, imao i ranije duela sa navijačima Partizana, a trener Stanojević ostavio ga je u svlačionici, jer se na teren u drugom poluvremenu vratio Eduardo Pašeko.

(V.S. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC