• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Volkov: Srbija je moj izbor!

Lijevi bek Partizana odlučio da između dva poziva, Srbije i Crne Gore, prihvati onaj koji je došao iz Stare Pazove. Konačno to i javno saopštio.

 Volkov: Srbija je moj izbor! Izvor: MONDO

Dileme više nema - Vladimir Volkov igraće za reprezentaciju Srbije!

Ovaj put, za razliku od prethodnih kada su do saznanja o reprezentativnom statusu lijevog beka dolazili mediji, lično je fudbaler Partizana otkrio novinarima čiji državni dres će da obuče.

Volkovu je sigurno bilo najteže prethodnih dana. Ispred njega na stolu je bio poziv perspektivnog tima Crne Gore. Reprezentacije koja je u posljednjim kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo igrala odlično i koja će igrati i u baražu, gdje će konačno pokušati da se domogne završnog turnira. Odlični bek vjerovatno bi brzo stekao status standardnog reprezentativca Crne Gore, jer po kvalitetu i konkurenciji to sigurno zaslužuje.

Sa druge strane, prihvatanje poziva Branka Brnovića, značio bi i definitivan oproštaj od mogućnosti da jednog dana zaigra za Srbiju, države u kojoj je rođen i koju, kako je sam rekao, voli najviše na svijetu.

Odluka je bila teška, ali je konačna!

"Danas sam dobio poziv da igram za Srbiju. Prihvatio sam ga. Drago mi je, ali ujedno i veoma teško. Zahvalio bih se ljudima iz Fudbalskog saveza Crne Gore i nadam se da će razumjeti to što želim da igram za svoju zemlju", rekao je Volkov i dodao da je u početku prihvatio poziv "sokolova". Nesuđenoj reprezentaciji poželio je sve najbolje.
Rođeni Nišlija ne zamjera ljudima iz FSS što mu se niko prethodnih godina dok je igrao za Šerif nije obratio. Kao profesionalac ističe da je uprkos činjenici da je Srbin, ipak, morao da razmišlja o opciji da zaigra za Crnu Goru, prije svega zbog svoje karijere.

Međutim, Volkov kaže da poziv Srbije nije mogao da odbije.

"Priča se da će me pozvati samo za prijateljske utakmice i da neće ozbiljno računati na mene. Dovoljno mi je i deset minuta u drsu 'orlova", to je je za mene čast, jer u mojim venama teče srpska krv", rekao je Volkov, koji je u razgovoru sa ljudima iz Partizana došao do zaključka da je igranje za Srbiju u ovom trenutku najbolje rješenje.

"Niko me nije ubjeđivao", naglasio je 25-godišnji fudbaler.

Odličnim partijama za moldavski Šerif i Partizan na početku sezone Volkov je dospio u žižu javnosti. On je napomenuo da je u njegovom interesu, ali i u interesu Partizana, da igra za Srbiju.

Volkov je protiv Smedereva bio jedan od najboljih na terenu.

(V.S. - MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC