• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Haos u Premijer ligi, Milenković spriječio tuču na meču Čelsija i Notingema! (VIDEO)

Kakvu smo situaciju vidjeli na kraju meča Notingem Foresta i Čelsija!

 Tuča na utakmici Čelsi Notingem Forest Izvor: Arena sport

Čelsi i Notingem Forest odigrali su dramatičan meč na "Stamford Bridžu", a u 90. minutu vidjeli smo pravi haos na terenu. Jurio je u tranziciji Notingem Forest loptu, trener Čelsija Enco Mareska stajao je tik pored terena i kada je fudbaler Foresta gurnuo Marka Kukurelju koji se vraćao u odbranu Španac je pokosio svog trenera i bacio ga na leđa! 

To je razbjesnilo igrače Čelsija koji su kao meci doletjeli da odbrane svog trenera i razračunaju se sa rivalom koji je gurnuo Kukurelju. Vidjeli smo ogromno komešanje na ivici tuče, a onda je iz pozadine do te situacije dotrčao Nikola Milenković i krenuo redom da razgrće! 

Vidjeli smo snažnog štopera kako pomjera prvo svoje igrače i tjera ih nazad ka svom golu, a onda je krenuo da se probija i kroz fudbalere Čelsija i da ih šalje van gužve. Na kraju se situacija smirila, a vidjeli smo u prenosu kako novi kapiten Srbije dijeli lekcije svojim igračima. Doduše, to i ne čudi s obzirom da je Notingem Forest u tom momentu već bio sa igračem manje jer je Vord Praus izašao napolje zbog dva žuta u 78. minutu. Pogledajte ovu situaciju:

Pogledajte

00:46
Tuča Notingem Forest - Čelsi
Izvor: Arena Sport 1
Izvor: Arena Sport 1

Na kraju je sudija pokazao žute kartoone Niku Vilijamsu i Matsu Selsu sa jedne, kao i Marku Kukurelji i Leviju Kolvilu sa druge strane, a onda je produžio utakmicu 13 minuta. Ipak na kraju je ostalo 1:1, golove su postigli Kristijan Vud sa jedne i Noni Madueke sa druge strane. 

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC