• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Milan možda pozajmi Teveza

Menadžer koji je "sredio" dolazak Zlatana Ibrahimovića i Robinja u Milan, ne isključuje mogućnost još jedne transfer bombe.

 Milan možda pozajmi Teveza Izvor: MONDO

Gotovo od dana kada se saznalo da će Antonio Kasano morati na operaciju srca i potom pauzu od oko šest mjeseci, počele su spekulacije u italijanskim medijima u vidu kog napadača će rosoneri pronaći zamjenu.

Privremenu ili trajnu.

Počelo se od senzacije u vidu legende Juventusa Alesandra Del Pjera, preko napadača Katanije Maksija Lopeza, potom veterana iz Čelsija Didijea Drogbe, supertalentovanog asa Ajaksa Kristijana Eriksena, itd. Potjera za pravom viješću (čitaj: tiražom), italijanske listove odvela je na Ostrvo, odnosno ka vječito pobunjenom fudbaleru Mančester sitija Karlosu Tevezu.

Čovjek koji već dugo ratuje sa svima u klubu, pa je tako nedavno poručio menadžeru Robertu Manćiniju da se ove nedjelje neće vratiti iz Argentine gdje je nastupao za nacionalni tim, dugo je na listi želja Milanovog najvećeg rivala Intera. Jedan od najboljih italijanskih menadžera Mino Rajola iz Brazila je poručio da Tevez nije nemoguće rješenje za Milan.

"Nije nemoguće rješenje da Milan pozajmi Teveza od Mančester sitija. Sjetite se, prije dvije godine, kada Robinjo nije htio da igra i živi u Mančesteru, oni su ga dali Santosu bez obeštećenja na pozajmicu i na kraju je završio u Milanu. Isto bi moglo da se dogodi sa Tevezom, koji nije u dobrim odnosima ni sa kim u Sitiju", kaže Rajola.

On je donekle otkrio šta radi u Brazilu i nagovjestio da će možda otputovati u Argentinu da se vidi i sa Tevezom.

"U Brazilu sam već deset dana u društvu Milanovog transfer zvaničnika Arijeda Brede. Odgledali smo mnogo utakmica i cilj je da nađemo pravog igrača za Milan. Da li već u januaru? Možda... Ne mogu da kažem ko će to biti, ali mora da bude neko mnogo dobar, jer će zauzeti jedno mjesto za igrače van Evropske Unije", kaže Rajola.

U istom tekstu navodi se da će to vjerovatno biti 19-godišnji Kasemiro, vezista Sao Paula.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC