• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Žarić: Borac gradi evropski imidž

Kapiten Borca Draško Žarić očekuje da crveno-plavi i treći uzastopni put osiguraju plasman u Evropu. Zato nema popusta Slaviji u subotu.

 Žarić: Borac gradi evropski imidž Izvor: MONDO

Sa Žarićem, kao predvodnikom sa trakom oko ruke, banjalučki klub je osvojio titulu i izborio istorijski nastup u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

"Imamo želju da i ove sezone dođemo bar do jednog trofeja, što bi automatski značilo da ćemo opet na međunarodnu scenu, treći put zaredom. Dugo je Borac čekao Evropu, 18 godina su Banjaluka i mnoge generacije u klubu čekale novo predstavljanje na međunarodnoj fudbalskoj pozornici. Počeli smo da gradimo evropski imidž, Borac je postao prepoznatljiv i u tom pravcu moramo da nastavimo", izjavio je kapiten Borca za "Glas Srpske".

Banjalučani u subotu gostuju Slaviji i neće im biti nimalo lako u Istočnom Sarajevu, iako je domaćin čvrsto prikovan za dno tabele Premijer lige Bosne i Hercegovine i prvi kandidat za niži rang.

"I mi smo ispadali iz lige, niko nije imao sentimentalnosti prema nama. Žao mi je što Slavija možda prolazi kroz najveću klupsku krizu u istoriji dugoj više od jednog vijeka. Neke stvari se ne mogu shvatiti i razumjeti ukoliko se ne osjete na sopstvenoj koži. Mi u Istočno Sarajevo putujemo sa najvećim ambicijama, da dobrom igrom, požrtvovanjem i maksimalnim zalaganjem dođemo do pozitivnog rezultata. Interesuju nas pobjeda i tri boda".

Poslije Slavije zavjesu na ovu kalendarsku godinu Banjalučani će spustiti u dvomeču protiv Sarajeva na Gradskom stadionu. Prvo u srijedu, 23. novembra, igraju revanš susret četvrtfinala Kupa BiH (prvi meč na "Koševu" završen bez golova 0:0), a potom tri dana kasnije isti rivali će ukrstiti koplja za bodove.

"Želimo u polufinale Kupa i tri boda u prvenstvu, koja će imati veliku važnost, jer se sastaju dva kluba koja jure Evropu. Vjerujem da ćemo biti uspješniji od Sarajlija", naglasio je Žarić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC