• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čega se plaši Stiven Džerard?

Kapiten Liverpula Stiven Džerard priznao da se najviše plaši da nikada neće osvojiti trofej engleske Premijer lige.

 Čega se plaši Stiven Džerard? Izvor: MONDO

"Stalno razmišljam o tituli ili o razočarenju ako je nikada ne osvojim. Kada budem završio imaću staž od preko 15 godina u Liverpulu i ako za to vrijeme ne osvojim titulu to će biti katastrofa", rekao je Stivi Dži.

Kapiten Liverpula je ocijenio da je uzrok tome prevelika konkurencija u engleskom fudbalu u posljednjoj deceniji.

"To bi bila velika sramota, ali uzrok sigurno nije nedostatak pokušaja. Igrao sam u generacijama gdje je nekad i pet timova konkurisalo za titulu. Kada je Liverpul dominirao (u Premijer ligi) bili su toliko dobri da da se trka za titulu svodila samo na njih".

Reprezentativac Engleske je kazao da će narednih godina biti još teže osvojiti titulu jer su se klubovima koji su dominirali prethodnih godina, priključili i finansijski moćni Mančester siti i Totenhem.

"Od početka moje karijere uvijek smo se borili sa Mančester junajtedom, Arsenalom, Čelsijem, a u posljednje vrijeme i sa Sitijem i Totenhemom. Sve su to bile i još su fantastične ekipe. Takmičenje je zaista teško, ali mi ćemo nastaviti da se borimo".

Džerard je istakao da, ipak, postoje velike šanse da Liverpul osvoji titulu jer "ima najbolji tim u posljednjih nekoliko godina".

"Dobro smo se pojačali u posljednje vrijeme. Početkom godine su došli (Luis) Suarez i (Endi) Kerol), a tokom ljeta još dosta igrača. Većina njih su jaki britanski momci koji dobro poznaju ligu i imaju kvalitet".

Džerard je cijelu karijeru proveo na Enfildu, a za 13 sezona osvojio je Ligu šampiona, Kup UEFA, po dva Superkupa Evrope, FA i Liga kupa.

(MONDO/agencije)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC