• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ilić: Odgovorno tvrdim, Grobari su najbolji!

Saša Ilić izjavio za sajt Partizana da bolju publiku od Partizanove nije vidio nigdje u svijetu.

 Ilić: Odgovorno tvrdim, Grobari su najbolji! Izvor: MONDO

Uprkos poznim igračkim godinama Saša Ilić "vozi" "parni valjak" ka petoj uzastopnoj tituli.

Ljubimac Grobara i jedan od najvećih igrača koji su nosili dres Partizana (trenutno treći na vječnoj listi po broju nastupa), kaže da ga igranje za klub u kojem je ponikao čini srećnim i da se 2009. godine kada se vratio u Beograd fudbalski "ponovo rodio".

Iako mnogi smatraju da je Ilićevo vrijeme prošlo, kapiten prkosi i godinama i nevjernim Tomama. Definitivno, htjeli to da priznaju ili ne, igra Partizana s njim u timu i bez nega - nije ista.

Od Saše se i dalje može mnogo naučiti na terenu, ali i vidjeti - dribling, milimetarski precizni pas, gol...

"Ja sam dijete Partizana, nema za mene ničega ljepšeg nego da istrčim na teren stadiona u Humskoj, pred punim tribinama navijača koji skandiraju, pjevaju…", kaže Ilić za sajt Partizana.

"Prosto se svaki put naježim kada sam u tunelu i čujem huk sa tribina, bez obzira koja je utakmica u pitanju. Poseban osjećaj je dok istrčavamo iz tunela i prati nas pjesma sa tribina - 'Da volim crno-bijele…'. Naravno da se najbolje osjećam pred 30.000 navijača, ali i na manjim utakmicama naši navijači naprave odličnu atmosferu, a nadam se da će tako biti i pred duel sa Borcem u subotu", dodao je iskusni vezista Partizana.



Ilić je davno postao miljenik navijača Partizana, od kojih je pred punom Arenom na košarkaškoj utakmici dobio nagradu trofej Dragan Mance.

"Kada su mi saopštili da ću dobiti to priznanje i to na košarkaškoj utakmici, nisam mogao da vjerujem", rado i sa osmijehom se sjeća Ilić.

"Taj trofej je i najdraže priznanje u mojoj karijeri. Znate, na terenu ste najbolji uz pomoć mnogih faktora - talenta, treninga, saigrača i sreće na kraju krajeva, a osvojiti srca navijača… To nije nimalo lako."

"Oni su ti zbog kojih postojimo, koji nas nose kroz najteže trenutke, koji su inspiracija svima nama da damo i više nego što možemo u datom trenutku. Kroz karijeru igrao sam pred mnogim temperamentnim navijačima od Španije do Turske (i dan danas me se u Turskoj sjećaju), ali odgovorno tvrdim da su naši, Partizanovi navijači, najbolji na svijetu", zaključio je Saša Ilić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC