• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Može li Tores da bude onaj stari?

"Ako daješ maksimum na treningu i na utakmici, nemaš čega da se stidiš. Ipak, svjestan sam da navijačima Čelsija dugujem golove", kaže posrnuli Tores.

 Može li Tores da bude onaj stari? Izvor: MONDO

Atletiko Madrid (jun 2000/jun 2007): 91 gol na 249 utakmica, procenat uspješnosti 36 odsto.

Liverpul (jun 2007/januar 2011): 81 gol na 142 utakmice, procenat uspješnosti 57 odsto.

Čelsi (januar 2011/novembar 2011): pet golova na 30 utakmica, procenat uspješnosti 16 odsto.

Ako ovako nastavi, Fernando Tores biće jedan od favorita za najgori transfer decenije, jer je Čelsi za ovog Španca 31. janaura ove godine izdvojio 50 miliona funti (59 miliona evra) i dao mu basnosnovni petogodišnji ugovor, a za sada dobio pet golova, tri u Premijer ligi.

Uz to, za Toresa stvari nisu krenule loše samo na klupskom, već i na reprezentativnom planu, jer je poslije dolaska u Čelsi izgubio mjesto u startnoj postavi šampiona Evrope i svijeta. Tokom 2011. godine, "El Ninjo" odigrao je samo dvije takmičarske utakmice za "furiju" i nije bio strijelac nijednog gola, što mu se nije dogodilo od 2004. godine.

Tokom 2010. u takmičarskim mečevima nastupao je osam puta za Španiju, 2009. igrao je deset puta, 2008. sedam puta...

Može li karijera ovog vanserijskog fudbalera ponovo da krene uzlaznom linijom? Da li je to moguće u Čelsiju? Ili je neophodna promjena sredine...

"Potrebno je samo da naporno radim. Ako daješ maksimum na treningu i na utakmici, nemaš čega da se stidiš. Ipak, svjestan sam da navijačima Čelsija dugujem golove, jer su mi pružali podršku od dana kada sam došao u klub. Neću odustati u svojoj borbi i odužiću im se na pravi način", rekao je Tores engleskim medijima.

"Uvijek kada promenite klub potrebno je vrijeme da se naviknete i normalno je da nailaze poteškoće. Ne gubim samopouzdanje i znam šta mogu da uradim", dodao je Tores.

Dakle, Tores je optimista. On je rođen 20. marta 1984. godine i sa 27 godina i dalje ima dovoljno vremena da se vrati u svjetsku fudbalsku orbitu.

Ali, ako nastavi da pada u Čelsiju, on neće biti prva zvijezda koja je to uradila. Sjetite se samo u kakvoj formi i s kakvim pedigreom je Andrij Ševčenko stigao u London iz Milana i šta mu se potom dogodilo. Jednostavno, neki klubovi nisu za neke igrače.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC