• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JAGODINA: Dosta nas je Zvezda pobjeđivala

"Zna se da je Crvena zvezda lako dolazila do pobjeda u Jagodini, ali mislim da je došlo vrijeme da i mi uradimo nešto više", kaže Miloš Stojanović.

 JAGODINA: Dosta nas je Zvezda pobjeđivala Izvor: MONDO

Od kada je Jagodina, za sezonu 2008/09, izborila prvi plasman u Superligu Srbije, beogradska Crvena zvezda tri puta gostovala je u tom gradu.

I tri puta glatko pobijedila.

U sezoni 2008/09, bilo je 1:4. U sezoni 2009/10, bilo je 0:3. U sezoni 2010/11, bilo je 0:2. I ne samo to, crveno-bijeli su u Beogradu zabilježili još tri pobjede, doduše nešto "tjesnijim" rezultatima (3:0, 1:0, 2:1).

Svjesni da u prethodnih šest mečeva za Zvezdom nisu uzeli ni bod, Jagodinci pred novi duel, u okviru 12. kola Jelen Superlige, ni ne pomišljaju da prijete. Ali, dobre igre ove sezone daju im nadu da će biti u stanju, kada lopta krene sa centra u subotu od 13 časova, da konačno ne dožive poraz.

"Zna se da je Crvena zvezda lako dolazila do pobjeda u Jagodini, ali mislim da je došlo vrijeme da i mi uradimo nešto više", kaže fudbaler Jagodinaca Miloš Stojanović.

"Mislim da je ovo neka druga Jagodina i da smo u posljednje vrijeme pokazali da igramo dobar fudbal. To našem šefu stručnog štaba i nama igračima daje pravo da vjerujemo u dobar rezultat, a nadam se da će u subotu biti spektakl u Jagodini", dodao je Stojanović.

S obzirom na to da je ovaj duel označen kao meč humanitarnog karaktera, odnosno da je Uprava Jagodine donijela odluku da 20 odsto svih prihoda usmjeri ka liječenju bivšeg golmana Jagodine i Crvene zvezde Zvonka Milojevića, Stojanović je pozvao navijače da u što većem broju dođu na tribine.

"Želim da prije svega pozovem navijače da dođu u što većem broju da podrže i nas, a ne samo Crvenu zvezdu".

Trener Simo Krunić takođe se pridružio pozivima da navijači ispune stadion.

"U subotu igramo sa Crvenom zvezdom i to je za nas i za cijelu Jagodinu praznik fudbala. Nadamo se da će stadion biti pun, da će doći dosta naših navijača da nas podrže u namjeri da se našom igrom suprotstavimo Crvenoj zvezdi", kaže Krunić i dodaje:

"Mi ne bježimo od toga da je Crvena zvezda favorit, ali od svoje ekipe tražim da izađe na teren borbeno i pruži maksimum. O toku i ishodu utakmice ne mogu ništa unaprijed da kažem, jer to se nikad ne zna, jedino što tražim je podrška naših navijača i strpljenje kod igrača. Ja bih volio da to bude dobra utakmica, čvrsta, da moja ekipa odigra dobro, da pokaže šta zna, a za rezultat ćemo vidjeti..."

(MONDO, foto: fkjagodina.org.rs)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC