• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

De Jong će da se izvini Ben Arfi

Holanđanin iz Mančester sitija zatražio razgovor sa napadačem Njukasla uoči subotnje utakmice 12. kola Premijer lige.

 De Jong će da se izvini Ben Arfi Izvor: MONDO

Hatem Ben Arfa vratiće se sa ekipom Njukasla na mjesto gdje je 3. oktobra doživio prelom noge, poslije jednog od oštrih i neopreznih startova svojstvenih Najdželu De Jongu.

Holanđanin je i prije tog incidenta važio za igrača koji "ne štedi ni sebe, ni druge", ali je Ben Arfina povreda bila kap koja je prelila čašu. Većina ga je napadala, manjina uzela u zaštitu (npr. holandski selektor Van Marvajk), ali se prašina postepeno slegla.

Danas De Jong želi da ostavi utisak igrača koji je prihvatio odgovornost za svoje postupke i potrudiće se da ne ugrozi zdravlje ljudi koji jedu isti hljeb.

"Zatražio je razgovor sa Ben Arfom, što kao menadžer protivničkog tima mogu samo da pozdravim", rekao je strateg Njukasla Alan Pardju.

"Prihvatili smo, ali smatramo da bi bolje bilo da se sretnu poslije utakmice, a ne prije nje. Nadamo se da će time biti stavljena tačka na taj nesrećni slučaj".

Pardju je dodao da je on već obavio razgovor sa Ben Arfom i da mu je francuski krilni napadač rekao kako mu nije "frka" da ponovo zaigra na Siti of Mančester stadionu i suoči se sa igračem koji ga je povrijedio.

Mančester siti vodi na tabeli sa 31 bodom iz 11 mečeva, dok Njukasl zauzima iznenađujuće treće mjesto sa 25 bodova, jednim manje od drugoplasiranog Mančester junajteda.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC