• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karadžić: Moramo da zaradimo novac

Predsjednik Fudbalskog saveza Srbije tvrdi da je mini-turneja po Srednjoj Americi bila promašaj samo u jednom smislu - rezultatskom.

 Karadžić: Moramo da zaradimo novac Izvor: MONDO

Šta god se loše dogodi u srpskom fudbalu, navijači upiru prstom u Tomislava Karadžića.

Ipak, postoji nešto pozitivno - pored izgradnje Sportskog centra FSS u Staroj Pazovi! - što se Karadžiću ne može osporiti, a to je da Savez tokom njegovog mandata nikada nije imao problem sa finansijama.

Sada je problem što je izostala premija za plasman na Evropsko prvenstvo, pa novac mora da se "namakne" na druge načine. Između ostalog i po cijenu brukanja na terenu, na drugim kontinentima...

"Kritikuju nas što smo za malo para izložili igrače opterećenju i opasnostima. Mi moramo da imamo prihode da bi naš fudbal funkcionisao! A naš fudbal ne čini samo seniorska reprezentacija", rekao je Karadžić za "Sportski žurnal".

"Tri naše mlade selekcije izborile su nastup na EP, treba pokriti i njihove troškove. Prihod sa prijateljskih utakmica za nas nije zanemarljiv".

Karadžić je objasnio da FSS nije razmišljao o prijateljskim mečevima do poraza "orlova" u Sloveniji, kojim je izgubljena posljednja šansa da se dogodine ode u Poljsku i Ukrajinu.

"Vjerovali smo da ćemo igrati baraž, a onda morali da nađemo jednog ili dva rivala u najkraćem roku. Ne mislite valjda da svi na svijetu čekaju poziv iz Srbije da bi nas ugostili, da smo mogli da igramo sa Njemačkom ili Španijom".

Prema riječima Karadžića, u februaru će reprezentacija opet negdje putovati.

"Gostovanje u Meksiku i Hondurasu sigurno nije bilo promašaj ni u jednom smislu, osim u rezultatskom. Mogu da kažem da ćemo i u februaru imati sličnu turneju. Da smo se plasirali na EP, možda i ne bismo..."

Skupština FSS na kojoj će biti zakazani izbori biće održana krajem januara ili početkom februara. Pitanje novog selektora vjerovatno će biti rješavano prije toga.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC