• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Da vidimo od čega smo

Trener crveno-bijelih Robert Prosinečki ističe veliku želju svojih igrača pred niz teških mečeva. Dimitrijević: "Bićemo najbolji kad je najteže".

 ZVEZDA: Da vidimo od čega smo  Izvor: MONDO

Crveno-bijeli gostovanjem u Jagodini počinju niz utakmica koje bi mogle da bitno utiču i na dalju sudbinu šampionata. Poslije subotnje utakmice igraće sa Smederevom u Kupu, a narednog vikenda je na programu duel sa Partizanom.

Ipak, mislima su isključivo u narednom meču. Rival će im biti razigrani "ćurani", koji u prethodnih sedam kola nisu izgubili, a na četiri od posljednjih pet utakmica nisu primili gol.

Zvezdin trener Robert Prosinečki Prosinečki kaže da su njegovi igrači na pauzi zbog utakmica reprezentacije dobro radili na treninzima i da će ishod narednih mečeva zavisiti isključivo od njih.

"Sada smo svi tu, željni dokazivanja, puni volje i želje. I pored dobrih igara našeg sutrašnjeg rivala u posljednje vrijeme, vjerujem u pobjedu i osvajanje nova tri boda", rekao je on na konferenciji za novinare.

Kako je naveo, jedini problem mu predstavljaju povrede igrača. Brazilac Kadu Mendeš sigurno neće igrati, dok je za Darka Lazovića jedino izvesno da će putovati sa ekipom.

"Očekujem pun stadion i odličnu atmosferu, kao što je uostalom na svakoj Zvezdinoj utakmici. Mali problem prave mi povrede nekih od igrača, ali i to ide na bolje. Na Kadua sigurno ne mogu da računam za sutra, dok će Lazović putovati sa ekipom, a da li će igrati odlučićemo do početka meča", naveo je mladi stručnjak.

Riječi hrvatskog trenera potvrdio je i vezista Miloš Dimitrijević. On očekuje da njegovi saigrači pokažu karakter kada je najbitnije.

"Sutra idemo na pobjedu, kao i u svakoj utakmici. U narednih sedam dana čekaju nas tri izuzetno teške utakmice među kojima i vječiti derbi. Vrijeme je da pokažemo svoj maksimum i budemo najbolji kada je najteže. Idemo polako, iz meča u meč, najbitnije je da se sutra u Beograd vratimo sa cijelim plijenom koja će nam dosta značiti na samopouzdanju za ubuduće", istakao je on.

Duel Jagodine i Crvene zvezde imaće i humanitarni karakter, pošto je uprava domaćeg tima odlučila da 20 odsto prihoda od svih prodatih ulaznica proslijedi za potrebe liječenja Zvonka Milojevića.

Bivši golman, koji se liječi od teških povreda zadobijenih u saobraćajnom udesu 2007. godine, branio je gol Jagodinaca u omladinskim kategorijama, a crveno-bijelih u finalu Interkontinentalnog kupa 1991. godine.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC