• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prosinečki: Lazović nije povrijeđen

"U četvrtak ću znati tačno, ali mislim da nije ništa strašno. Uhvatio ga je grč, pa nisam želio da rizikujem", rekao je trener Zvezde.

 Prosinečki: Lazović nije povrijeđen Izvor: MONDO

Poslije rutinskih 4:0 u četvrtfinalu Kupa Srbije protiv Smedereva, najaktuelnija tema na konferenciji za medije potom bila je povreda fudbalera Crvene zvezde Darka Lazovića, jer će za samo tri dana biti odigran jedan od najvažnijih mečeva sezone, 141. vječiti derbi.

Iako je ove srijede, u 71. minutu utakmice, morao da zamijeni tek oporavljenog Lazovića, trener crveno-bijelih Robert Prosinečki rekao je da je optimista po pitanju povrede Lazovića i da vjeruje da će on biti u stanju da igra protiv Partizana u subotu od 18 časova.

"U četvrtak ću znati tačno šta je bilo, ali mislim da nije ništa strašno. Uhvatio ga je grč, pa nisam želio da rizikujem. Zato sam ga izveo iz igre, a isto je bilo i sa Milošem Dimitrijevićem. Važno je da nije povrijeđen", rekao je Prosinečki, koji je pohvalio dosta osporavanog Bruna Mezengu, strijelca dva gola protiv Smedereva od čega je jedan evrogol, kao i mladog desnog beka Filipa Stojkovića.

Prosinečki je potom i malo "pecnuo" Mezengu, istakavši da je bilo "krajnje vrijeme da se probudi".

"Pa i vrijeme je bilo da se probudi. Čekamo ga četiri mjeseca", rekao je Prosinečki, u trenutku kada su u klubu već počeli da razmišljaju o raskidu saradnje sa Brazilcem.

"Ali, sada sam izuzetno zadovoljan njegovom igrom i to ne samo zbog prvog prekrasnog gola, već i zato što se odlično kretao, uradio sve što je trebalo, uostalom golovima je i nagrađen za to..."



Ukoliko Lazović zaista nije teže povrijeđen, svi su izgledi da će se zdravstveni bilten crveno-bijelih popraviti do subote i da će Prosinečki moći da računa na nekolicinu povrijeđenih igrača za duel u Kupu.

"Dobro je što ćemo za derbi imati širi izbor igrača. Kadu se oporavio, a dobili smo i malog Žuleta (desnog beka Filipa Stojkovića). Moram da napomenem da će igrati samo zdravi", zaključio je Prosinečki.

Uprkos pobjedi od 4:0, Prosinečki je rekao da je ovo bila teška utakmica za njegov tim.

"Bio je ovo jako težak meč. Kažem težak jer cio grad govori samo o derbiju i vi novinari, a i ovi moji u svlačionici. Međutim, igrali smo u visokom ritmu, dali četiri gola i mogu samo da pohvalim pristup utakmici".

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC