• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

MEDIJA LIGA: Joj, majko!

Težak poraz MONDA, debakl, katastrofa...1:11 protiv ekipe Pressa! Počasni gol za ekipu našeg portala postigao Vladimir Sukdolak.

 MEDIJA LIGA: Joj, majko! Izvor: MONDO

Činjenica broj 1 - ne znamo da igramo fudbal.

Činjenica broj 2 - nemamo pojma. Imamo želju, ali ne znamo kako da je kanališemo na terenu.

Činjenica broj 3 - svi jedva čekaju izvještaje sa naših utakmica i svi priželjkuju da primimo što više golova (sram vas bilo!). :)

Činjenica broj 4 - imamo apsolutno najbolje, najljepše, najdivnije, naglasnije navijačice na svijetu! I na to smo ponosni!

U 5. Kolu Honda Zlatne lige (ogranak Medija liga) u "Posko Areni" na Carevoj ćurpiji, MONDO - Press 1:11 (0:5). (Nije smiješno, bre!).

Neko će reći: "Ma, ok, momci, sve je to samo igra. Važno je da se zabavljate". Jeste, ali nije red da se neko zabavlja nama, da nam daje golove kao u školskom dvorištu...Pa, ljudi, treba leći i zaspati poslije ovog debakla!!!

Kada se u našoj redakciji saznao rezultat, a hvala bogu živimo u tehnološkoj eri i ne može ništa da se sakrije, čuo se samo urlik očaja, iskreno sažaljenje prema nama koji smo bojevali: "Joj, majko!".

Bez prvog golmana (suspendovan zbog incidenata na prošlom meču), a zamijenio ga je Zoran Šćepanović, bez nekolicine igrača (uključujući najboljeg Saleta Mitrovića), ali i sa bezbroj grešaka u odbrani, dozvolili smo protivniku (koji, inače, igra u dresovima Srbije!?) da nas rasturi kao dijete zvečku. A da sve bude još luđe, ovo je bila utakmica u kojoj smo stvorili možda i najviše prilika za gol(!?).

Naš kompaktan sistem igre u odbrani (čitaj: bunkerica) davao je rezultat nekih desetak minuta. U tom periodu smo mogli čak i da povedemo iz kontre(!), ali onda je sve krenulo do đavola! Prvi gol iz prekida (očigledno naša rak-rana) i sve ostalo je istorija...Na semaforu su na kraju bila tri keca - 1:11.

Dakle, činjenica je da nismo majstori ove igre, ali imamo dušu. Da je to tako govori i ovo: strijelac jedinog gola za MONDO, Vladimir Sukdolak-Suki gol je posvetio svojoj supruzi (koju je pozvao odmah poslije meča - to je ljubav!) na petogodišnjicu braka:

"Jeste, ljubavi, izgubili smo 1:11 (rezultat je promrmljao). Da, toliko...Ali, ja sam dao gol jedini gol za nas i posvećujem ga tebi!".

Ali, ovaj tekst nije posvećen nama, ekipi MONDA, jer, objektivno ne zaslužujemo ni jedan jedini red.
Ovaj tekst je posvećen našim damama, našim gracijama, našim kraljicama! Ispunile su tribine do posljednjeg mesta (ok, pretjerujemo malo). Pružale su nam tako glasnu podršku da smo mislili da će se protivniku zalediti krv u žilama. Ali, efekat bio suprotan - nama su se vezale noge!

Na semaforu je rezultat u korist našeg rivala išao matematilčkom progresijom - 0:5, 0:6, 0:7...(sudija, kad će kraj!?), a nama je u glavama bila samo misao: daj da umuvamo bar jedan zbog njih! Uspjeli smo poslije odlične akcije Nikole Jankovića, a strijelac je bio slavljenik. :)

Sjećate li se ONE foto-galerije sa Mundijala u Južnoj Africi, koju smo nazvali "Larisa Rikelme i drugarice"? Da, baš te!

E, pa, naše djevojke su ljepše! A i naše su! Možemo samo da im se poklonimo!

REZULTATI 5. KOLA HONDA ZLATNE LIGE:

Medija liga:

Kurir - TV Prva 2:3 (2:1)
Ringier Kontal - Partizan.rs 1:7 (1:2)
Press - MONDO 11:1 (5:0)
Tanjug - RT Vojvodine 4:7 (1:3)
APM Print - Zvezda Srbija

PS: I dalje smo pretposljednji!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC